MŽNL: Ponovo ‘petarda’ Varteksa, Zelengaj na domaćem terenu porazio Novi Marof

Odigrano je 8. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin. Između velkog broja zanimljivih utakmica, opet se istaknuo Varteks koji je rezultatom od 5-1 svladao Zadrugar.

Zelengaj je na svom travnjaku pobijedio Novi Marof rezultatom od 2:0. Vodeći pogodak postigao je Žitnjak u 59. minuti dok je rezultat na konačnih 2:0 povisio Vugrinec.

Plitvica je poražena u Murskom Središću u utakmici sa Rudarom rezultatom od 3:2. Domaćin je poveo u 16. minuti pogotkom Novaka da bi Šiltić u 62. minuti povisio rezultat na 2:0, dok je Vurušić u 71. minuti iz kaznenog udarca povećao rezultat na 3:0.

Nakon toga gosti preuzimaju inicijativu te uspijevaju preko Tomašića u 73. te Jošue Horvata u 84. minuti smanjiti rezultat na 3:2. Imali su još prilike za poravnanje te je domaćin spašavao pobjedu, što je i uspio te je tako nakon dva uzastopna poraza uspio ostvariti pobjedu.

Nedelišće pobijedilo Čakovec

Sloboda i Pušćine odigrali su susret bez pobjednika, 1:1. Poveo je domaćin u 27. minuti pogotkom Peteka, da bi gosti poravnali pogotkom Punčeca dok su pred kraj utakmice imali prilike i za pobjedu, ali nisu ih realizirali.

Mladost Komet je ostvarila konačno pobjedu na svom igralištu, teško, ali zasluženo, pobijdili su Polet rezultatom od 2:1. Gosti su poveli pogotkom Čurina da bi Golubić u 75. minuti poravnao rezultat, a Sabol je u 90. minuti donio svoj ekipi pobjedu.

U Međimurskom derbiju Nedelišće je nanijelo prvi prvenstveni poraz čakovečkoj Slogi pobjedivši je u Čakovcu rezultatom 3:1. Domaćin je poveo u 26. minuti pogotkom Fučka, da bi gosti u 42. minuti poravnali pogotkom Marčeca.

U nastavku, već u 47. minuti, Mesarić preokreće rezultat da bi Slunjski u 53. minuti iz kaznenog udarca potvrdio pobjedu Nedelišća.

Visoka pobjeda Varteksa

Varteks je sa 5:1 savladao Zadrugar. Već u 3. minuti Medved iz kaznenog udarca dovodi domaćina u vodstvo da bi gosti poravnali rezultat u 31. minuti preko Hlebeca.

Medved po drugi puta je precizan u 35. minuti, dok Harmicar u 42. na odmor svoju ekipu odvodi sa prednošću od 3:1. U drugome dijelu utakmice Kvezić u 68. te Turković u 89. postižu pogotke za konačnih 5:1.

Nedeljanec je pobjedom nad Jalžabetom prekinuo seriju od tri uzastopna poraza. Gosti su poveli u 19. minuti preko Hruška, da bi Rog u 22. minuti iz kaznenog udarca poravnao rezultat na 1:1

U 82. minuti Kišić postiže pogodak kojim donosi svojoj ekipi zasluženu pobjedu.

Podravina nadigrala Međimurec

Podravina je s 3:0 pobijedila Međimurec. Međimorec je u 17. minuti doveo goste u vodstvo od 1:0, da bi Sakač sa dva pogotka postignuta u 30. te u 64. minuti svojoj ekipi potvrdio pobjedu.

Rezultati 8. kola: Rudar – Plitvica 3:2, Mladost Komet – Polet 2:1, Sloboda – Pušćine 1:1, Zelengaj – Novi Marof 2:0, nedjelja: Međimurec – Podravina 0:3, Nedeljanec – Jalžabet 2:1, Varteks – Zadrugar 5:1.

Poredak; Podravina i Sloga/Č 17, Varteks 16, Polet/SMNM 14, Novi Marof 13, Nedelišće, Međimurec 12, Rudar , Zelengaj, Mladost Komet 11, Sloboda, Plitvica 10, Jalžabet 8, Pušćine, Nedeljanec 7, Zadrugar 4.

Parovi 9. kola; Plitvica/G – Sloga, Podravina – Rudar, Polet – Međimurec, Novi Marof – Mladost Komet, Jalžabet – Zelengaj, Zadrugar – Nedeljanec, Pušćine – Varteks, Nedelišće – Sloboda/S.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije