Zlatna olimpijka u našem društvu: Sara Kolak posjetila Čakovec

Nakon spektakularnog dočeka u Ludbregu, Sara Kolak je danas posjetila i Čakovec, kako bi upoznala prekrasne ljude s kojima radi njezina majka Aleksandra u Hotelu Park.

>>> FOTO Zlatna Sara Kolak vratila se u Ludbreg: ‘Nema spavanja, srce mi je puno!’
>>> VIDEO: Pogledajte kako su Ludbrežani slavili sa Sarom Kolak

– Iskreno sad polako stvari sjedaju na svoje mjesto ali užasno sam umorna i u drugoj sam vremenskoj zoni te će mi trebati par dana da dođem k sebi, rekla je zlatna Sara Kolak.

Saru u skorom vremenu čekaju tri natjecanja, a nakon njih planira na more sredinom 9. mjeseca kad već jenjava sezona, kako bi se u miru i tišini odmorila. – Tjedan dana ima da ne izlazim iz kuće i da jednostavno uživam, kroz osmijeh je rekla Sara.

Najveća podrška su joj bili roditelji koji su uvijek vjerovali u nju, trener, grad Ludbreg i Rijeka koji su ulagali u njenu sportsku budućnost i pomogli joj kad joj je bilo najteže. Otkrila je i to, da joj je velika podrška i kolegica Sandra Perković, poklonila koplja. Ona su vec bila narucena u 4. mjesecu, ali su zbog zastoja u proizvodnji stigla tek pred neki dan.

Zlatni hitac se poklopio u zadnji detalj, a Sara kaže da u tim trenucima nema previše razmišljanja o kalkulacijama, nego se zaletiš i glava razmišlja o tehnici. Sve ovisi o ritmu, a ruka napravi svoje.

Dojmovi iz Rija su uglavnom pozitivni, a posebice su joj za oko zapele favele od kojih je ostala u šoku, jer kako kaže zapitaš se i možeš jednostavno biti sretan da imaš krov nad glavom i hranu, s obzirom na uvjete u kojima ti ljudi žive.

Saru nakon svih uzbuđenja očekuje zasluženi odmor, te daljnji neiscrpni treninzi za nove pobjede u narednim sezonama. Na kraju je sve čitatelje našeg portala pozdravila autogramom…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije