MŽNL: U prvom kolu Novi Marof slavio u Svetom Martinu na Muri

Nakon ljetne stanke ove subote i nedjelje započela je Međužupanijska liga Čakovec-Varaždin, u kojoj je iznenađenje kola priredio Novi Marof koji je u Svetom Martinu na Muri pobjedio Polet rezultatom od 2:1.

Odličnom taktičkom igrom trenera Milana Miketeka, Beštek u 13. minuti dovodi goste u vodstvo da bi Vidović u 53. minuti nakon brze kontre povećao rezultat na 2:0. Domaćin u 80. minuti uspijeva preko Šoštarića smanjiti rezultat, ali do kraja utakmice Novi Marof se obranio i ostvario vrijednu i potpuno zasluženu pobjedu.

Plitvica je u Gojancu pobijedila Zadrugar 3:0. Već u 1. minuti Tomašić donosi domaćinu vodstvo da bi Canjuga u 50. te Črnila u 90. postigli pogotke za uvjerljivu pobjedu.

U nedjelju prijepodne novajlija u ligi Sloga je pobijedila Varteks 2:1. Varteks je poveo preko Medveda u 36. minuti da bi u samoj završnici utakmice Bajzek koji je ušao u 61. minuti u igr poravnao rezultat na 1:1, dok je dvije minute kasnije Antonović postigao pogodak vrijedan pobjede.

Rudar je na svom travnjaku ugostio novajliju u ligi ekipu Nedeljanca kojeg je pobijedio rezultatom od 2:0. Danijel Levačić bio je dvostruki strijelac dok treba naglasiti da su gosti imali nekoliko odličnih prilika koje nisu realizirali.

Međimurec je pobijedio Varteks rezultatom 2:1. Gosti su odlično krenuli u utakmicu te je Vugrinec u 35. minuti postigao pogodak. U nastavku utakmice domaćin je preko S. Treske u 61. minuti poravnao te u 86. minuti preokrenuo rezultat na 2:1 i ostvario pobjedu.

Branitelj naslova prvaka Nedelišće je na svom travnjaku teško, ali zasluženo pobijedilo u susjednom derbiju Pušćine. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Levačić u 49. minuti.

Mladost Komet je pobjedom krenuo u prvenstvo savladavši Slobodu iz Slakovca rezultatom od 3:2. Srnec je u 2. minuti doveo Slobodu u vodstvo da bi D. Bukal u 17. poravnao rezultat na 1:1. U 53. minuti Tišljarić dovodi domaćina u vodstvo da bi iz kaznenog udarca Srnec u 65. minuti poravnao rezultat na 2:2. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Sabol u 68. minuti.

Rezultati 1. kola: Mladost Komet – Sloboda 3:2, Međimurec – Zelengaj 2:1, Rudar – Nedeljanec 2:0, Polet – Novi Marof 1:2, Sloga – Varteks 2:1, Plitvica – Zadrugar 3:0, utorak: Podravina – Jalžabet

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije