Prva zlatna medalja za mladi jiu-jitsu klub ‘BJJ Varaždin’

U Zagrebu je ove subote, 7. svibnja, održano jubilarno deseto otvoreno Prvenstvo Hrvatske u brazilskoj jiu-jitsu. Natjecanje je okupilo 200-tinjak natjecatelja iz sedam zemalja iz regije i šire.

Članovi varaždinskog jiu-jitsu kluba ‘BJJ Varaždin’ postigli su odlične rezultate na natjecanju. Vanja Ivanuša je u konkurenciji od 13 natjecatelja u kategoriji bijelih pojaseva do 70 kilograma osvojio prvo mjesto. To je ujedno i prva zlatna medalja za nedavno osnovani ‘BJJ Varaždin’.

Petra Vargek također ostvaruje odličan uspjeh i osvaja prvo mjesto u kategoriji žena do 58,5 kilograma i drugo mjesto u otvorenoj kategoriji bijelih pojaseva (sve težinske kategorije).

Marko Martinec je u konkurenciji plavih pojaseva do 82 kilograma osvojio drugo mjesto.

Uspjeh je tim veći ako se uzme u obzir da ovaj varaždinski klub aktivno djeluje svega godinu dana, a rezultat je je prije svega dobrog rada i velikog entuzijazma članova kluba.

Treba napomenuti kako nas i ove zime, točnije 3. prosinca, očekuje treći po redu Međunarodni jiu-jitsu turnir koji će se održati u Varaždinu u dvorani ‘Arena Varaždin’. Najavu za ovo natjecanje pogledajte u videu koji donosimo. Vjerujemo kako će ovaj veliki uspijeh varaždinskim članovima dati vjetar u leđa za dobre rezultate i na nadolazećeim natjecanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije