Elena Škrapec osvojila srebro i broncu na mitingu u Zagrebu

U Zagrebu je u subotu, 16. travnja održan 15. međunarodni plivački miting ‘ZPK’ na kojem je sudjelovalo 315 natjecatelja iz Slovenije, Austrije, Irana i Hrvatske.

Na programu je bilo ukupno 15 pojedinačnih disciplina u apsolutnoj i juniorskoj kategoriji.

Nastupilo je 18 članova Baroka: Neven Lončarević, Luka Cvetko, Nikola Briški, Hrvoje Smontara, Ivan Vitković, Lovro Ranković, Matej Čok, Maja Berkopić, Stela Grobotek, Dora Mihinjač, Elena Škrapec, Lea Ćelić, Mirta Piskač, Ida Marić, Martina Štefinec, Mirta Vučetić, Patricija Lončarić i Tia Mihinjač.

Ovo je prvo natjecanje u ljetnoj sezoni. Najbolji plasman ostvarila je Elena Škrapec na 200 metara leđno, osvojivši broncu u seniorskoj konkurenciji te srebro u juniorskoj sa rezultatom 2:36:58 i pritom isplivala A normu za Prvenstvo Hrvatske.

A norme za PH isplivali su još Luka Cvetko na 50 metara i 100 metara slobodno, Martina Štefinec na 100 metara i 200 metara prsno te Mirta Piskač na 100 metara prsno. Također, Lovro Ranković je isplivao svoju prvu B normu.

Sveukupno su isplivana 34 osobna rekorda.

Sljedeća natjecanja koja očekuju plivače Baroka su međunarodni miting ‘22. April‘ u Banja Luci gdje nastupaju mlađi juniori, juniori i seniori, te miniGrand prix u Zagrebu za mlađe kadete i kadete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije