Ludbreškim hrvačima tri medalje na uskršnjem turniru u nizozemskom Utrechtu

Ovog vikenda, 26. i 27. ožujka, ekipa Hrvačkog kluba Ludbreg nastupila je na velikom uskršnjem turniru u nizozemskom gradu Utrechtu.

Riječ je o gradu koji je kod nas vjerojatno najpoznatiji po našem najvećem rockeru Branimiru Štuliću koji u njemu provodi dane.

Radi se o jednom od najvećih i najmasovnijih turnira za mlađe uzrasne kategorije u Europi.

Na ovogodišnjem, 46-om izdanju ovog turnira, nastupilo je 730 natjecatelja iz 24 države. Od naših, nastupili su Teo Varga, Leo Petrić, Igor Vrdoljak, Victoria Vrdoljak, Iva Gerić, Marta Busija i Rene Dulikravić, a nastupio je i član HK Podravka Filip Frankol.

Postignuti rezultati su sjajni, osvojene su ukupno tri medalje; po jedna zlatna, srebrna i brončana. Zlatom se okitio Igor Vrdoljak, srebrom njegova sestra Victoria dok je broncu osvojila Iva Gerić.

I ostali naši borci imali su odlične borbe i ostvarili pobjede, a uz malo više sreće mogla je biti i još poneka medalja, ali i ovako je rezultat odličan. Stručni stožer bio je predvođen trenerom Darkom Frankolom, a činili su ga još predsjednik Nino Dulikravić, član predsjedništva kluba Mario Vrdoljak te Sandro Frankol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije