Vidovec dočekuje PPD Zagreb u četvrtfinalu kupa, Varaždin igra protiv Dugog sela

Ždrijeb parova za četvrtfinale rukometnog kupa održan je danas, 18. ožujka. Vidovec će tako kod kuće dočekati moćni PPD Zagreb, dok će naš drugi predstavnik, GRK Varaždin 1930, gostovati u Dugom Selu.

Nakon što su u osmini finala igrači Vidovca na domaćem terenu u užarenoj atmosferi porazili prvoigaša Buzet, pred njima je najveća utakmica sezone, jer u goste im dolazi Zagreb, momčad koja igra i rukometnu Ligu prvaka, što je dovoljan dokaz kvalitete. Međutim, u festivalu rukometa koji se igra u Vidovcu, protivnicima je uvijek teško protiv močadi Igora Senečića. Ljubitelji rukometa u Vidovcu kojih ne manjka, tako će dobiti pravu poslasticu u dvorani škole.

– Dobili smo najjačeg protivnika kojeg smo mogli. Neću reći da sam potpuno zadovoljan ždrijebom jer nam je trenutno Zagreb neprolazan protivnik, ali dati ćemo sve od sebe i pokušati zadovoljiti svoje navijače. Iako je pred nama težak ispit, u pitanju je rukometni spektakl za sve ljubitelje rukometa, a dvorana će biti premala za sve zainteresirane. Od prve minute pa do posljednje dati ćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti kako će završiti – najavio je utakmicu sezone trener Vidovca, Igor Senečić.

Dabrovi će pak putem Dugog sela, gdje se očekuje njihova pobjeda, obzirom da su u odličnoj formi nakon 11 utakmica zaredom bez izgubljenog susreta. Puni su vjere u sebe, motivacije im ne manjka, a konačno su se vratili na teren igrači koji su posljednjih mjeseci vodili pravu bitku s ozljedama.

– Zadovoljan sam ždrijebom, mislim da smo mi u svakom slučaju favoriti. Ipak smo mi premijerligaši, dok se oni nalaze u rangu niže. Iako su uvjerljivo pobijedili Spačvu, koja igra u ligi s nama, mislim da smo kvalitetnija momčad i idemo na pobjedu – kratko je prokomentirao rezultate ždrijeba Vladimir Vujović, trener Varaždina.

Utakmice su na rasporedu 13. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije