VIDEO Rukometaši Vidovca u četvrtfinalu kupa, nakon pobjede nad Buzetom!

>> Rukometaši Vidovca u četvrtfinalu kupa, nakon pobjede nad Buzetom!

Sjajna rukometna utakmica, sjajna rukometna fešta i velika pobjeda Vidovca nad premijerligašem Buzetomu punoj dvorani u Vidovcu. Rukometaši Vidovca su u četvrtfinalu rukometnog kupa gdje će možda ugostiti i nekoga od rukometnih velikana, Zagreb, Nexe ili Varaždin…

U punoj dvorani Osnovne škole u Vidovcu sve je od prve minute “mirisalo” na izneđenje. Vidovec je poveo 6:2, uz četiri gola Marka Težaka, a trener gostiju je već do 10. minute pozvao već dva time outa. Nakon početne euforije domaćina, gosti okreću serijom i prelaze u minimalnu prednost.

Mario Galijot je predvodio vanjsku liniju, koja je radila najviše problema obrani domaćina. Nakon toga gledamo vrlo izjednačenu utakmicu, no golovima Štefičara te Miljenka Melnjaka, sa zvukom sirene, Vidovec ima minimalnu prednost u prvom dijelu – 14:13.

Nastavak utakmice ponovno je donio vrlo uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu. Na terenu se praktički nije vidjelo tko je premijerligaš, a tko drugoligaš. No bodreni domaćim navijačima, svi u redovima Vidovca igrali su odlično. Prednjačio je odlični Kristijan Štefičar koji je čak devet puta parao mreže gostiju i bio prvo ime susreta.

Kad je trebalo, u napadu su potegnuli iskusni Jeftić i Dobovičnik, a Matučec je branio vrlo solidno i zaustavljao napade gostiju na golu.

Utakmica se prelomila od 54. do 56. minute, kada domaćin postiže tri uzastopna gola, i odlazi na nedostižnih 26:21, a u dvorani je počelo veliko slavlje domaćih navijača.

– Super atmosfera, znali smo da će biti tako, pobijedila je ekipa koja je danas više željela pobjedu, u konačnici je i bila bolja i želim im puno sreće dalje u natjecanju i sezoni – kazao je Mario Sirotić, trener Buzeta.

Presretan je nakon utakmice bio trener Vidovca Igor Senečić.

– Hvala našim našim navijačima, koji žive ovu utakmicu već neko vrijeme. Čestitke mojim dečima, odigrali su odličnu i koncentriranu utakmicu i jedva čekamo četvrtfinale – kazao je Senečić.

A po završetku utakmice započela je i poznata vidovečka rukometna fešta koja će zasigurno potrajati. Vidovec sad čeka ždrijeb, a sigurno je jedino da će i u četvrtfinalu biti domaćini.

Vidovec – Buzet 27:23 (14:13)

Dvorana u Vidovcu. Gledatelja: 800. Suci: Gladović i Volenik (oba Virovitica)

Vidovec – Presečki, Dobovičnik 3, Jeftić 5, Štefičar 9, D. Melnjak, M. Melnjak 2, Varšić, Turković 1, Horenec 1, Pajić, Hajsok, Težak 6, Cafuk, Korpar. Trener: Igor Senečić.

Buzet – Pobrić, Šverko 1, Fistonić 5(1), Prodan 3, Savić 2, Šćulac 2, Filipović 1, Jović, Dunato, Kišiček, Galijot 8(2), Jelušić 1. Trener: Mario Sirotić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije