OK Varaždin Volley: Dečkima novi bodovi bez borbe, cure gostuju u Požegi

Odbojkaši Varaždin Volleya u Skupini 3 Prve A lige ‘osvojili su’ nove bodove bez borbe. Naime, Varaždinci su jučer trebali gostovati u Vukovaru kod OK Borova – momčadi koja proteklog vikenda nije doputovala na utakmicu u Varaždin, međutim OK Borovo je upetak i službeno odustao od prvoligaškog natjecanja zbog financija, tako da ni uzvratne utakmice Vukovaraca i Varaždinaca neće biti.

Varaždin Volley je tako i službeno skočio na 3. mjesto tablice Skupine 3 Prve A lige i do kraja prvenstva ga očekuju još dvije utakmice – idućeg vikenda u Varaždinu protiv Karlovca pa tjedan dana kasnije u Rijeci.

Djevojke su proteklog vikenda doživjele očekivan poraz od lidera Prve B lige Fortis Volte, koja je međutim toliko superiorna da se Varaždinke mogu pohvaliti da su Zagrepčankama uspjele uzeti set, jedan od samo tri(!) izgubljena seta cijele sezone, u 14 utakmica!

Još su samo odbojkašice Siska i zagrebačke Mladosti II uspjele osvojiti (barem) set, preostalih 11 utakmica Fortis Volta je dobivala s čistih 3:0. Varaždinke dakle nisu razočarale, a dobar dojam protiv velikog favorita mogu oploditi sutrašnjim gostujućim bodovima u Požegi.

Odlaze naime varaždinske odbojkašice u goste posljednjoj Vallis Aurei i, ma kako je u sportu nezahvalno davati ikakve prognoze, činjenica je da su Varaždinke u tome meču favoritkinje – požeška je ekipa dosad uspjela pobijediti jedino ekipu Don Bosca s tijesnih 3:2 (16:14 u petom setu), a i od toga su prošla puna četiri mjeseca, još tamo u 4. kolu.

Što se pak varaždinskih odbojkašica tiče, njima je to prilika da omjer pobjeda i poraza poravnaju na 7-7 i s aktualnog sedmog skoče na šesto mjesto tablice Prve B lige. Utakmica Vallis Aurea – Varaždin Volley igra se danas, u nedjelju u 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije