Momčad Varaždina doživjela težak poraz na gostovanju kod Slavonije

Nogometaši Varaždina nikako da pronađu put s dna tablice. Nakon prošlotjednog remija s Koprivnicom, ove su subote, 5. ožujka, na gostovanju poraženi od Slavonije s 4:1.

Sva četiri gola Slavonci su zabili u prvom dijelu i to redom Pavelić u 16. minuti, Jurić u 35. i Grbeš u 40. minuti, dok je konačan rezultat za Slavoniju postavio Pavelić u 40. minuti upisavši tako svoj drugi pogodak na utakmici. Do kraja susreta, Boban je u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice postigao počasni pogodak za konačnih 4:1.

-Iako smo dobro započeli utakmicu i u prvih dvadesetak minuta imali inicijativu i terensku nadmoć, neshvatljivim smo pogreškama do kraja poluvremena omogućili domaćinu da povede sa visokih 4:0. U drugom dijelu se igralo na sredini terena, a na samom kraju utakmice smo postigli i počasni pogodak. Sudac je u 81. minuti za nas dosudio kazneni udarac, ali ga je na intervenciju drugog pomoćnika poništio, i pretvorio u izravni slobodan udarac van kaznenog prostora – rekao je trener Varaždina Mario Ružić nakon poraza u Požegi.

Momčad Varaždina se nakon 17 odigranih kola i dalje nalazi na 14. mjestu s 15 bodova i prijeti joj ispadanje iz lige ukoliko ne osvoje bodove u sljedećim susretima.

U sljedećem kolu Varaždinci kod kuće dočekuju HNK Vukovar 1991, koje je na rasporedu 13. ožujka u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije