Sračinec minimalno svladao Ivančicu u prijateljskoj utakmici

Nakon odrađenih bazičnih priprema Ivančica je odigrala prvu pripremnu utakmicu, te u gostima izgubila od Sračinca rezultatom 0:1. Domaćin je gol za pobjedu postigao iz jedne gužve nakon izvedenog udarca iz kuta u 77. minuti, piše e-Ivanec.

Sračinec tijekom utakmice nijednom nije ugrozio vratara Vargu koji je praktično bio bez posla. Ivančica je dominirala od samog početka, stvarala i promašivala prigode i pravo je čudo da niti jedna akcija nije rezultirala pogotkom, a jedan od uzroka su i ‘teške noge’ igrača od svakodnevnih trčanja, a i činjenica da je ovo bila prva utakmica u ovakvom sastavu.

Ivančica je koristila svih 19 raspoloživih igrača, pa je utakmicu završilo čak 10 juniora. Bez obzira na rezultat koji je u ovoj fazi priprema manje bitan, vrijedi istaknuti da se vidjelo kako Ivančica za proljetni dio prvenstva ima puno kvalitetniju momčad od jeseni.

Tijekom tjedna nogometaši Ivančice nastavljaju s pripremama, a iduću prijateljsku utakmicu igraju u subotu s Poletom u Cestici, dok dan kasnije, u nedjelju, gostuju kod Novakovca.

Do početka drugog dijela prvenstva Ivančica će, uz ove dvije, odigrati još četiri utakmice, i to protiv Trnja, Mladosti Varaždin i Dinama Babinec u gostima te protiv Lepoglave na domaćem terenu, prenosi e-Ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije