Ivančica kreće u odigravanje pripremnih utakmica s novim igračima

Kišno i prohladno vrijeme obilježilo je prvi dio priprema nogometaša Ivančice za nastavak natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi Varaždin, piše e-Ivanec.

A nakon dvotjednih bazičnih priprema koje su se uz vježbanje na Gradskom stadiona sastojale i trčanjem podnožjem Ivančice na rutama duljina oko 10 kilometara, predstojećeg će vikenda Ivančica započeti sa odigravanjem prijateljskih utakmica.

Tako će u nedjelju, s početkom u 15 sati, Ivančani biti gosti Sračinca.

U međuvremenu, Uprava kluba uspjela je dovesti još neka pojačanja, pa tako Ivančica u nastavak prvenstva kreće s ambicijama da popravi loš dojam iz prvog dijela prvenstva.

Klub tako ima osam novih igrača, među kojima su Leon Gregur, koji se vraća u Ivančicu iz Schiedela, Nikola Božinić, povratnik iz Varteksa, Kristijan Knez, povratnik nakon duge ozljede te vratar Mario Varga.

Novi igrači su Damir Šipek, koji je stigao iz Vinice, zatim Marko Loparić iz Schiedela, Mihael Knezoci iz Rudara 47, te Mihael Jerebić iz Jalžabeta.

Otišli su Dario Ribić, koji karijeru nastavlja u Sloveniji, zatim Matija Žuliček, koji je otišao u golubovečki Schiedel, dok je Ivan Geček prešao u Vinicu.

Tako je momčad popunjena na deficitarnim mjestima, od kojih se posebice izdvaja ono centralnog napadača, koje ce sada zauzeti Mihael Jerebić, a očekuje se i znatan doprinos ostalih pojačanja.

U kadru prve momčadi ukupno su 22 igrača, od kojih njih 12 još ima pravo nastupati i za juniorsku momčad, koja bi također trebala imati značajniju ulogu u 2. dijelu prvenstva.

U odnosu na ranije najave iz kluba, dogovorena je još jedna prijateljska pripremna utakmica, ona s Novakovcem, pa će ih tako tijekom priprema biti odigrano šest, prenosi e-Ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije