Pioniri i kadeti Lokomotive bolji od Ivančice

Na Gradskom stadionu u Ivancu prijateljske utakmice odigrali su pioniri i kadeti Ivančice i jednog od najboljih klubova 1. Hrvatske nogometne lige, Lokomotive iz Zagreba, piše e-Ivanec.

U utakmici pionira Lokomotiva je pobijedila sa 10:0, no rezultat nakon prvih 45 minuta bio je 3:0 i u tom su se periodu mladi igrači ivanečkog županijskog ligaša sasvim solidno parirali gostima iz Zagreba.

U susretu kadeta Lokomotiva je pobijedila sa 4:0, poluvrijeme 2:0, a igrači Ivančice pružili su vrlo dobar otpor renomiranim gostima, nekoliko puta vrlo ozbiljno ugrozili njihova vrata, a požrtvovnom igrom u obrani uspjeli sačuvati vrata, te u konačnici, s obzirom na snagu i ugled svog suparnika, doživjeli podnošljiv poraz.

Susrete mladih igrača iz Ivanca i Zagreba pratilo je i 70–ak gledatelja koji su vidjeli nekoliko lijepih zgoditaka zagrebačkih, ali i popriličan broj dojmljivih poteza mlađahnih igrača obiju momčadi.

Istaknimo da mlade ekipe Lokomotive spadaju među bolje u svom uzrastu u Hrvatskoj, a dokaz njihove snage i kvalitete je i činjenica kako su prošle godine kadeti osvojili turnir u talijanskoj Bologni, gdje su, uz ostalo, pobijedili Atletico Madrid i Milan.

Ove dvije prijateljske utakmice su bile prve ovosezonske na ivanečkom stadionu i svojevrsna najava skorašnjeg početka priprema svih selekcija kluba, odnosno oko 120 igrača Ivančice za nekoliko će dana biti u ‘punom pogonu’, prenosi e-Ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije