FOTO Varaždinci po lijepom vremenu svladali Jalžabet u pripremnoj utakmici

Po iznimno lijepom vremenu, nogometaši Varaždina su danas, 6. veljače, u trećoj pripremnoj utakmici ugostili NK Jalžabet, trenutno vodeći klub u Međužupanijskoj ligi. Utakmica je završila pri rezultatu 3:0 u korist domaćina, a koristila je kao odlična prilika za ispitivanje vlastitih snaga, ali i traženje nedostataka.

Zabijali su Varaždinci krajem prvog i početkom drugog dijela utakmice, da bi zaključili utakmicu desetak minuta prije kraja trećim pogotkom u mreži gostiju iz Jalžabeta. Valja naglasiti kako je i Jalžabet imao svoje prilike u utakmici, prvenstveno u početnim minutama susreta, međutim malo sreće i preciznosti je nedostajalo da lopta uđe u mrežu domaćina.

Brojni su iskoristili priliku i po lijepom vremenu uživali u prikazivanju nogometnog umijeća igrača ova dva kluba, a uz pomoćni teren, gdje se igrala utakmica, moguće je bilo vidjeti neke od bivših trenera varaždinskog kluba poput Miljenka Mumleka i Rade Hercega, ali i mnogih drugih simpatizera ova dva kluba.

Podsjećamo, NK Varaždin se trenutno priprema za nastavak borbe za opstanak u 3. HNL – istok, gdje se nalazi na 14. mjestu, a upravo prvu utakmicu u nastavku prvenstva igra s Koprivnicom, koja je direktni konkurent obzirom da imaju isti broj bodova kao i Varaždinci.

Utakmicu se igra u Varaždinu 27. veljače u 15 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije