CB Birc i Caffe Elf&Arena finalisti su malonogometnog prvenstva u Novom Marofu

Završene su polufinalne utakmice Ožujsko kupa Novi Marof, a sad slijedi finale tog tradicionalnog zimskog malonogometnog finala.

Na Novu godinu igrale su se utakmice osmine finala u kojima su iznenađenja bila pobjede Hudek trgotransa protiv Remetinca, zatim Pekare Prišćan protiv Art metala i MNK Draškovića protiv Servisa Klomont.

Polufinale

U utakmicama četvrtine finala zahvaljujući boljem izvođenju sedmeraca, odnosno efikasnijim obranama vratara u polufinale su se plasirali MNK Črešnjevo i Baka iz Gojanca, dok su Caffe Elf & Arena i CB Birc minimalnim pobjedama osigurale daljni nastavak natjecanja.

U prvoj polufinalnoj utakmici između MNK Črešnjeva i CB Birca prava revija pogodaka, gdje je doslovno padao gol za gol sve do 23. minute kada se CB Birc zahvaljujući vrlo raspoloženom Hojskom uspio odmaknuti na dva pogotka razlike što je uspio i sačuvati za konačnu pobjedu.

U drugoj polufinalnoj utakmici Caffe Elf &Arena potpuno je nadigrao Baku iz Gojanca s visokih 5:0. Dodajmo tomu da je Baka i osminu i četvrtinu finala prošla zahvaljujući svomu vrataru Nikoli Isteru.

Revijalne utakmice

Odigrano je i nekoliko revijalnih utakmica u kojima su postignuti slijedeći rezultati: MNK Grebengrad ‘ 95 & Geobim- ŠD Rekreativo 1:3, uzrast U 10 NK Novi Marof – NK Varteks 2:0, U 8 NK Novi Marof – NK Ivančica 1:2 i uzrast U 12 NK Novi Marof – NK Varaždin 0:4 te utakmica ženskih ekipa MC Plus Zagreb- ŽNK Lepoglava 4:0.

U dosadašnih 56 službenih utakmica (dvije su registrirane bez borbe) postignut je ukupno 231 pogodak što je prosjek 4,27 pogotka po utakmici. Na listi strijelaca s 11 pogodaka vodi Igor Martan iz ekipe Caffe Elf & Arena, a slijedi ga Saša Hojski iz CB Birca s osam pogodaka.

Finale u subotu

Veliki dan odluke bit će u subotu, 9. siječnja kada će se u utakmici za treće mjesto sastati MNK Črešnjevo i Baka iz Gojanca (17:30 sati), a u velikom finalu, u borbi za prvo mjesto sastat će se CB Birc – Caffe Elf&Arena (19:30 sati).

Najbolje ekipe očekuje fond nagrada od 50 tisuća kuna, pehari i plakete Sportskih novosti. Nagrade će dobiti i najbolji igrač, vratar i strijelac turnira. Za gledatelje će također biti organizirana nagradna igra s vrijednim nagradama. odigrat će se i dvije revijalne utakmice između juniora NK Novi Marof i NK Čeva (16,30 sati), te veterana NK Novi Marof i NK Varteks (18,30 sati).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije