Josip Meštrić nedostižan na Cross Ligi Beretinec

Čak 70 natjecatelja okupilo se prošle subote, 26. prosinca, na startu 3. kola Cross Lige Beretinec, na kojoj je i ovoga puta dominirao Josip Meštrić, trenutno vodeći u ukupnom poretku.

Uvjeti za trčanje bili su idealni, a sama šuma po kojoj se trčalo davala je osjećaj ranog proljeća, više nego zime. Lijepo vrijeme izmamilo je i brojne navijače ispred Seoskog domaćinstva Canjuga u Beretincu, a natjecalo se ukupno 70 trkača.

Ema Dania bila je najbrža žena na utrci od 3 kilometra sa rezultatom 19.47, drugo mjesto zauzela je Ivanka Horvat sa rezultatom 19.49, dok je treća bila Jasna Šprem Gušić sa rezultatom 20.58. Nakon tri kola, trenutno je vodeća Marina Obelić.

U muškoj kategoriji, na utrci od 3 kilometra i ovo je kolo pobijedio Mario Novak sa rezultatom 13.07, koji sa tri uzastopne pobjede vodi u ukupnom poretku. Edi Petak završio je drugi sa vremenom 14.27, a Mario Horvat 14.28.

Napeto je bilo i u ženskoj konkurenciji na 6 kilometara. Prva je u cilj utrčala Jelena Sekelj sa vremenom 35.19. Samo 2 sekunde kasnije ciljem je prošla Dina Androić i osvojila drugo mjesto, dok je treća bila Maja Matačić, koja je za pobjednicom kasnila samo 7 sekundi. Trenutno je nakon tri kola vodeća Andreja Migles.

Josip Meštrić i ovo je kolo potvrdio apsolutnu dominaciju na Cross Ligi Beretinec. I ovo je kolo bio neuhvatljiv ostalim natjecateljima te je sa vremenom 27.23 potvrdio pobjedu i vodstvo u poretku. Ivan Gotal bio je drugi s vremenom 30.11 a treći je bio Ivica Plantak sa vremenom 30.27.

Slijedeće kolo je na rasporedu 9. siječnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije