U prvom kolu Cross lige Beretinec pobiede pripale Josipu Meštriću i Dini Androić

Odličan odaziv sudionika i publike, prekrasan sunčan dan i druženje trkača do kasnih poslijepodnevnih sati obilježili su prvo kolo Cross lige Beretinec.

Čak 76 natjecatelja našlo se na startu utrke. U utrci na 6 kilometara kod muškaraca je pobjedu odnio Josip Meštrić, koji je dionicu istrčao za 27:11. Samo četiri sekunde iza njega ciljem je projurio Josip Lacković, dok je treće mjesto osvojio Kruno Kučej sa rezultatom 29:43.

Uvjerljivo najbolja među ženama bila je Dina Androić sa rezultatom 36:00. Jelena Sekelj osvojila je drugo mjesto sa rezultatom 37:44, dok je s rezultatom 38:05 treća žena bila Kristina Zajec.

Na kraćoj dionici, koja je uključivala jedan krug od tri kilometara, prvo mjesto među muškarcima pripalo je Marko Novaku sa vremenom 14:05. Emil Bistrović ciljem je prošao nakon 14:43 a Zenil Vugrinec kao trećeplasirani sa nakon 15:43.

Rina Vuković i Dorotea Vrček prve su prošle ciljem sa vremenom od 19:30. Druga žena bila je Ema Dania sa vremenom 19:50, a treće mjesto osvojila je Jasna Gabrić sa vremenom 20:09.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije