Futsal Dinamo gostuje kod Varteksa na početku 2016. godine

Navijački Varteks ugostit će Futsal Dinamo početkom 2016. u Areni Varaždin, što će biti prvi susret ova dva navijačka kluba. Mnoge dodirne točke koje NK Varteks i Futsal Dinamo imaju dovele su do početka suradnje dvaju klubova. Tako će Varteks ugostiti Futsal Dinamo 3. siječnja 2016. u Areni Varaždin, a utakmica će se odigrati u sklopu 36. Zimskog prvenstva Varaždin.

U svibnju je na kod NK Varteksa gostovao HNK Hajduk, a godina 2016. započeti će na najbolji mogući način a brojne ljubitelje nogometa.

– U goste nam dolazi klub vođen po načelima kao i NK Varteks, klub istinskih navijača, bez politike, bez sitnih i krupnih interesa, bez zakulisnih igara, bez pljačke i bogaćenja izvršnih (do)predsjednika te njihovih sinova – navodi na svojem Facebook profilu NK Varteks.

Očekuje se dolazak brojnih navijača iz Zagreba, ali, naravno, i svih onih koji privilegiraju Varteks.

Utakmica će biti potpuno prijateljskog karaktera.

Sa sportske pak strane bit će to sraz dviju vrlo atraktivnih momčadi – Futsal Dinamo je aktualni pobjednik Kupa Hrvatske i trećeplasirani sastav Prve hrvatske malonogometne lige, u čijim redovima se mogu očekivati i imena poput Šokote, Šimića i drugih.

S druge pak strane NK Varteks će – prema najavama – pojačati i nekoliko poznatih imena varaždinskog nogometa, poput Josipa Brezovca (prvotimac u AC Spezia, ITA), Darija Melnjaka (Lokeren, BEL), Josipa Golubara (Zavrč, SLO), Gorana Mujanovića, Nevena Vukmana.

Igra se u 18 sati u nedjelju, 3. siječnja, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije