MŽNL: Zadrugar ugošćuje Jalžabet u derbiju, Mladost Komet dočekuje Varteks…

Dva kola prije kraja jesenskog dijela Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin, Zadrugar, koji je unatrag tri posljednje utakmice ostvario dvije pobjede i remi te igra vrlo dobro, ugošćuje vodeći Jalžabet, koji dolazi s tri uzastopne pobjede.

Točnije, unatrag osam kola ostvario je sedam pobjeda i jedan neriješen rezultat, što potvrđuje da je momčad u odličnoj formi, stoga će ova utakmica biti derbi kola u kojoj su sva tri znaka moguća. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 14 sati.

U subotu od 14 sati se odigravaju sljedeće utakmice:

U Prelogu Mladost Komet, koja je upisala tri uzastopne pobjede, ugošćuje Varteks i apsolutni je favorit ove utakmice.

Rudar, koji je nanizao dva uzastopna poraza, ugošćuje u Murskom Središću Graničar, koji bolje igra u gostima, ali domaćin je veliki favorit.

Centrometal u Macincu igra sa Poletom koji se iz utakmice u utakmicu diže, ali domaćin je ipak u ovoj utakmici bliže pobjedi.

Nedelišće igra protiv Plitvice iz Gojanca koja je nanizala dvije uzastopne pobjede i koje će pokušati ostvariti povoljan rezultat u ovoj utakmici.

U nedjelju od 14 sati igraju:

Pušćine ugošćuju Novi Marof, Naprijed u Cirkovljanu igra sa Zelengajem, koji je nanizao tri uzastopna poraza, i koji će pokušati barem osvojiti bod.

U Slakovcu se igra susjedski derbi Slobode i Međimurca u utakmici u kojoj su moguća sva tri znaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije