Dabrovi u Kutini svladali Moslavinu i tako ostvarili treću uzastopnu pobjedu

Dabrovi su jučer gostovali kod Moslavine i ostvarili tijesnu pobjedu, ujedno i treću u nizu. Iako je utakmica bila neizvjesna i napeta do kraja, uspjeli su igrači Vladimira Vujovića slaviti s 33:32.

Ponovo su odlično otvorili utakmicu i do kraja šeste minute imali prednost od 5:1. Domaćini su probali nadoknaditi početni zaostatak i do desete minute stigli su na samo dva gola zaostatka za Dabrovima, ali bezuspješno, jer je Ivan Horvat trima uzastopnim golovima vratio prednost Dabrovima na 11:6 do kraja 17. minute. Moslavina se do kraja prvog dijela pokušala vratiti u utakmicu i ganjala rezultat, međutim, Dabrovi nisu ispustili početno vodstvo i prvi dio utakmice priveli su kraju s prednošću od dva gola, odnosno 18:16.

U uvodnim minutama drugog dijela, domaćini su stigli do prvog izjednačenja na utakmici, a nakon toga igralo se gol za golom. Šest minuta prije kraja susreta, Dabrovi su došli do tri gola prednosti pred domaćinima, da bi Huđ dvama golovima zaredom četiri minute prije kraja tu prednost povećao na četiri pogotka prednosti za Dabrove.

Moslavina je do kraja susreta pokušala uhvatiti priključak, ali je ponestalo vremena i utakmica je završila 33:32 za Dabrove, koji su kući s gostovanja odnijeli nove vrijedne bodove. GRK Varaždin 1930 se tako nakon sedam kola Premijer lige nalazi na petom mjestu s osam bodova, četiri manje od vodećeg Zameta. U sljedećem kolu, protivnik Dabrovima biti će Spačva-Vinkovci, a utakmica se igra 10. listopada u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije