Utakmica Naprijeda i Varteksa prekinuta zbog tučnjave navijača i igrača

Na utakmici Naprijeda i Varteksa u sklopu Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin došlo je do prekida susreta u 82. minuti pri vodstvu Naprijeda s 1:0.

Kako neslužbeno doznajemo, utakmica je prekinuta zbog upadanja navijača na teren, a sve je počelo kad je jedan od gostujućih navijača preskočio ogradu i potaknuo kolege da jače i glasnije navijaju, pri čemu je došlo do sukoba sa zaštitarom, iako njegov postupak nije ni na koji način ugrozio samo odvijanje utakmice. Nakon toga, još je nekolicina navijača priskočila u pomoć kolegi, pri čemu su reagirali i domaći navijači, a umješali su se i igrači Naprijeda.

Delegat Vlado Sokač iz Podturna je zapisao : – U 82. minuti sudac (Igor Hrastić Varaždin) odsvirao je kraj nakon što je došlo do masovne tučnjave u terenu za igru od strane gledatelja.

Sudac je prekinuo susret, a uskočila je i policija kako bi smirila stvari.

Iz Varteksa nisu telefonski željeli komentirati jučerašnje događaje, već su nam rekli kako će se o incidentu službeno očitovati danas tokom dana.

Epilog utakmice su četvorica privdenih navijača u prostorije Policijske postaje Prelog. U događaju su dvojica redara, 50-godišnjak iz Cirkovljana i 34-godišnjak iz Oporovca, teško ozlijeđena (prijelomi prstiju), a kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije