MŽNL: Derbi kola pripao Jalžabetu i Nedelišću, Varteks poražen…

Međužupanijska nogometne liga Čakovec-Varaždin je u utakmicama odigrane proteklog vikenda, donio zanimljive dvoboje u sklopu svog drugog kola.

Derbi Jalžabeta i Nedelišća donio je uzbudljivu utakmicu koja je završila zasluženom pobjedom domaćina. Već u petoj minuti Jalžabet je poveo preko Hruška, da bi gosti uspjeli poravnati rezultat pet minuta kasnije pogotkom Slunjskog. Jalžabet je u nastavku dominirao i svoju premoć okrunio sa dva pogotka Medveda postignuta u 60. i 79. minuti. Sama utakmica bila je izuzetno korektna u kojoj je glavni sudac utakmice Juras pokazao tek jednu javnu opomenu. Ovom pobjedom, Jalžabet je trenutno vodeća ekipa na prvenstvenoj ljestvici.

Varaždinski Varteks je nakon pobjede u prvome kolu očekivao novu pobjedu protiv Rudara, koji je ipak kompletniji te je na kraju slavio. Odlično je počelo za domaćina koji je već u 4. minuti poveo pogotkom Bobana. Samo četiri minute kasnije, gosti poravnavaju preko Čalope dok u 17. N. Šoltić preokreće rezultat na 1:2, a Podgorelec u sudačkoj nadoknadi postavlja konačan rezultat.

Veliko iznenađenje priredili su nogometaši Zadrugara koji su slavili na teškom gostovanju u Slakovcu pobijedivši Slobodu s visokih 3:0. Prelog je u 34. minuti doveo goste u vodstvo, da bi domaćinu u 43. minuti, zbog prekršaja na protivničkom igraču koji se nalazio u izglednoj prilici za postizanje pogotka, bio isključen vratar Tkalčec. Dvije minute kasnije, iz kaznenog udarca Katalenić povisuje rezultat, dok Šegović u 83. minuti postavlja konačan rezultat.

– Došli smo u Slakovec a pokušamo ostvariti pozitivan rezultat što nam je na kraju uspjelo te čestitam mojim igračima na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi – rekao je trener Zadrugara Danijel Kolak.

Zelengaj je u Prelogu odigrao dobru utakmicu, a što nije ostvario povoljan rezultat ponajviše je kriv sam jer je propustio realizirati nekoliko odličnih prilika, dok je i domaći vratar u nekoliko navrata bravuroznim intervencijama spašavao svoja vrata od sigurnog pogotka. Kako to biva, domaćin je preko D. Vuka i Hladnika postigao pogotke za pobjedu.

Utakmica Plitvice i Novog Marofa, odigrana u Gojancu, donijela je uzbudljivu utakmicu sa puno preokreta u kojoj su gosti poveli u 19. minuti preko Sakača, dok su propustili realizirati još nekoliko izglednih prilika. U nastavku, domaćin je preuzeo inicijativu te je njihov prvi topnik Buhin nakon ubačaja u 53. i 82. minuti pogocima glavom donio svojoj ekipi pobjedu.

U ostalim utakmicama kola postignuti su slijedeći rezultati: Graničar-Naprijed 2:0, Polet/SMNM-Pušćine 1:0, Međimurec-Centrometal 5:3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije