Mladi tenisači TK Varaždin 1181 potvrdili svoju kvalitetu

U organizaciji TK “Varaždin 1181” održan je teniski turnir za djevojčice i dječake u konkurenciji do 12, 14 i 16 godina.

U kategoriji do 12 godina prvo mjesto u glavnom turniru pripalo je članu TK “Varaždin 1181”, Stjepanu Ivaneku, dok je drugo mjesto zasluženo pripalo Leonu Smetišku. Ivanek je i prošle godine nizao same pobjede te je jedan od trenutno najboljih tenisača u svom uzrastu. U finalu je bio bolji od Smetiška 6:1.

U konkurenciji djevojčica do 12 godina najbolja je bila Lucija Mišak, koja je u finalu nakon duge borbe po iznimno vrućem vremenu pobijedila Korinu Jergan rezultatom 6:2.

U kategoriji djevojaka do 14 godina, prvo mjesto u glavnom turniru pripalo je članici TK “Varaždin 1181” Klari Ivanek koja je u skupini bila bolja od Reneje Andreje Jarnec koja je zauzela drugo mjesto te Nole Mužek koja je bila treća.

U kategoriji dječaka do 16 godina, nastupila su četiri natjecatelja koja su dobrom igrom pokazala da se mogu odlično nositi u napornim i fizički zahtjevnim mečevima. Prvo mjesto pripalo je Dariju Crlenom, drugi je bio Martin Kelemen, treći je bio Marko Briški i četvrti Leon Gotić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije