MŽNL: Jalžabet ostvario pobjedu, Plitvica i Zadrugar poraženi

Završeno je 31. kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin, a dobrom igrom se posebno istaknuo Jalžabet, koji je na domaćem terenu porazio Novi Marof. Ivančica je i ovo kolo ostala bez bodova i njihova agonija se time dodatno produljuje.

IVANČICA – NAPRIJED 0:2

Očekivana pobjeda Naprijeda kojem su bodovi neophodni za opstanak u ligi. Nakon vodstva gostiju od 0:1, domaćin je pogodio vratnicu, da bi u 68. minuti postigao i drugi pogodak za konačnih 0:2.

PLITVICA/S – PUŠĆINE 2:2

Domaćin je odigrao dobru utakmicu u kojoj su gosti iskoristili njihove pogreške i poveli 0:2. Ipak, do kraja Plitvica uspijeva poravnati dok treba spomenuti i dosta neiskorištenih prilika domaćih, kao i nekoliko pogođenih vratnica.

NEDELIŠĆE – ZADRUGAR 3:2

Iako je Zadrugar u Nedelišću odigrao dobru utakmicu, na kraju je poražen ponajprije zbog vlastitih grešaka u obrani, ali i jer nije nije realizirao dosta odličnih prilika. Domaćin je već u 7. minuti poveo 2:0, da bi Zadrugar opasno prijetio te u 40. minuti smanjio rezultat preko Kolaka.

Do odlaska na odmor mogao je poravnati, jer je propustio realizirati veliku priliku. U nastavku Kosir odvodi domaćina u vodstvo od 3:1, da bi tek Jagić četiri minute prije kraja utakmice tek smanjio rezultat na konačnih 3:2.

MLADOST KOMET – PLITVICA/G 3:1

Plitvica iz Gojanca je u Prelogu doživjela poraz od 3:1 u utakmici gdje je domaćin bio puno bolja ekipa te je mogao ostvariti još veću pobjedu.

JALŽABET – NOVI MAROF 4:0

Nakon što su u prvih 45. minuta mreže mirovale, domaćin je od 59. do 77. minute preko Amanovića, Hanca, Hruška i Medveda postigao četiri pogotka te ostvario visoku pobjedu.

U ostali utakmicama kola postignuti su rezultati; Centrometal – Graničar 3:1, Rudar-Polet/SMNM 5:2, Sloga-Sloboda/S 4:1

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije