Četiri medalje s dva natjecanja članovima Plesnog studija Takt

Bruno Gale i Lora Lonić, članovi Plesnog studija Takt Iz Varaždina sudjelovali su tijekom svibnja na plesnim turnirima u Bjelovaru i Koprivnici.

Na Trofeju grada Bjelovara održanom 9. svibnja u Bjelovaru sudjelovalo je 75 natjecateljskih parova, dok je na Trofeju grada Koprivnice održanom 23. svibnja sudjelovao 91 natjecateljski par.

Bruno i Lora vratili su se s navedenih natjecanja sa čak 4 osvojene medalje u kategoriji odraslih B.

Na Trofeju grada Bjelovara osvojili su dvije brončane medalje – jednu u disciplini standardnih plesova, a drugu u disciplini latinsko-američkih plesova.

Na Trofeju grada Koprivnice, Bruno i Lora postigli su još zapaženiji rezultat te su u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili izvanredno 2. mjesto i srebrnu medalju, dok su u disciplini standardnih plesova osvojili zlatnu medalju te su kao najuspješniji plesni par nagrađeni Trofejom grada Koprivnice.

Bruno Gale i Lora Lonić će u nastavku plesne sezone nastupati i na međunarodnim natjecanjima, a trenutno se intenzivno pripremaju za državno prvenstvo u kombinaciji 10 plesova koje će se održati krajem lipnja u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije