Sloga Slokovec bolja od Poleta u prvoj utakmici polufinala Kupa

Momčad Sloge iz Slokovca na svom je terenu srijedu, 13. svibnja, ugostila momčad Poleta iz Cestice u sklopu polufinala Županijskog nogometnog kupa. Pobjedu je odnijela domaća momčad s rezultatom 2:1.

Bila je to prva utakmica, a obilježila ju je nervoza obiju momčadi. U vodstvo je došla Sloga golom Grabarića već u 16. minuti prvog dijela utakmice, a za goste je početkom drugog dijela izjednačio Bradarić, inače igrač Sloge, jer je zabio autogol.

U 86. minuti dolazi do rušenja igrača Sloge u kaznenom prostoru, a sudac je pokazao na bijelu točku i drugi žuti karton Lazaru. Jedanaesterac je u gol pretvorio Rak za konačnih 2:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa.

Vrijedi napomenuti kako je nekoliko minuta kasnije isključen još jedan igrač, Grabarić, igrač Sloge zbog pregrubog starta na gostujućeg igrača.

Trener pobjedničke momčadi je nakon utakmice bio zadovoljan pristupom svojih igrača i prikazanom igrom.

– Čestitam dečkima, odigrali su možda najbolju utakmicu do sad, bili smo kompaktni, homogeni i konkretni, ali ako želimo proći u finale, u uzvratu ćemo morati odigrati još bolje. Protivnik je možda najbolja momčad lige i nema opuštanja – kratko se osvrnuo Mario Piškor na prvu utakmicu.

Druga utakmica polufinala igra se u četvrtak, 14. svibnja, a snage će odmjeriti Bednja i Drava.

Uzvratna utakmice Sloge i Poleta na rasporedu je 28. svibnja, a utakmica se igra u Cestici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije