MŽNL: Zadrugar pobjedio, Ivančica stradala doma

Gostovanja ekipa iz Međimurja ovog su vikenda bila kobna za Varaždinske predstavnike u ligi, s obzirom da su svi izgubili susrete u ovom kolu, a jedinu pobjedu odnio je Zadrugar na gosotovanju u Macincu.

Jalžabet je poražen s 1:3 od Zelengaja, Plitvica iz Gojanca od Graničara (0:1) i Novi Marof od Poleta iz Svetog Martina na Muri s također 0:1.

CENTROMETAL-ZADRUGAR 0:1

Odlične vijesti stižu iz Macinca gdje je Zadrugar u subotu minimalnim, ali potpuno zasluženim rezultatom pobijedio najuspješniju ekipu proljeća. Pobjedonosni pogodak postigao je Šegović već u 7. minuti, a posebno treba naglasiti odlično postavljenu taktiku gostujućeg trenera Danijela Kolaka te cijelu ekipu Zadrugara koja ju je i uspješno sprovela u pobjedu.

– Iskoristili smo jednu pogrešku domaće ekipe i brzo poveli da bi imali još nekoliko prilika za povećanje rezultata koje nismo iskoristili, ali što je najvažnije ostvarili smo pobjedu protiv izuzetno kvalitetnog protivnika – kratko je prokomentirao pobjedu trener Zadrugara Danijel Kolak.

IVANČICA -NEDELIŠĆE 0:5

Ivančica je u subotu na igralištu u Ivancu doživjela težak poraz, a nanijela joj ga je ekipa Nedelišća. Utakmica je završila s pet golova u mreži domaćina. Ovako visok poraz na čudi nikoga, jer Nedelišće trenutno drži prvu poziciju na tablici lige, a Ivančica je zadnja sa samo jednim osvojenim bodom u 25 odigranih kola.

Sljedeće kolo Međužupanijske nogometne lige je na rasporedu u četvrtak i petak, 30. travnja i 1. svibnja na praznik Dana rada.
U sljedećem kolu slobodan je Rudar iz Murskog Središća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije