Zanimljivi dvoboji za vikend u međužupanijskoj ligi

24. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin na rasporedu je ove subote i nedjelje, a odigrava se nekoliko zanimljivih susreta.

Ekipa Jalžabeta, koja ovoga proljeća pod vodstvom trenera Zlatka Kanešića ostvaruje zapažene rezultate (tri pobjede, jedan neriješen rezultat i jedan poraz), što im je donijelo deset osvojenih bodova, odlazi na gostovanje kod Nedelišća, koje je također osvojilo isto toliko bodova.

Ekipa iz Jalžabeta svjesna je da je domaćin favorit, ali će pokušati sve ne bi li ostvarili povoljan rezultat u ovoj utakmici, a to podrazumijeva sve osim poraza.

Kolo otvaraju ove subote od 15 sati (zbog odigravanja humanitarne utakmice u Gojancu između veterana GNK Dinama i 7. gardijske brigade Pume) u Slakovcu Sloboda i Plitvica iz Gojanca.

Domaćin je uzdrman neplaniranim porazom u KUP-u protiv Sloge, dok pomlađena ekipa iz Gojanca, pod vodstvom trenera Miroslava Pompera, dolazi se nadigravati i pokušati napraviti dobar rezultat.

Ekipa Novog Marofa, koju vodi Mladen Benjak, izuzetno je mlada ekipa, ali željna dokazivanja, igra u Kotoribi protiv Graničara i nadaju se iznenađenju.

Najveće razočaranje proljetnog dijela prvenstva zasigurno je ekipa NK Zelengaja.

Jesen su završili na četvrtom mjestu te su bili najbolja ekipa iz varaždinskog područja, da bi u proljeće, uz neriješen rezultat, dosad upisali još pet poraza.

Posebno treba naglasiti da je ekipa u odnosu na jesen desetkovana te da u njoj igraju golobradi mladići koji su napunili šesnaest godina. Kada se tu još pridodaju ozljede i kazne, ne čude takvi rezutati.

Također, Stanislav Lacko je dao ostavku te je za novog imenovan Krunoslav Beli.

U nedjelju ugošćuju vrlo dobru ekipu Mladost Komet i, realno, svaki rezultat osim poraza bi ih zadovoljio.

Plitvica iz Selnika, koja se trenutno nalazi na nezavidnoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici, u nedjelju prije podne gostuje u Čakovcu kod Sloge.

Plitvica, koju trenira Dražen Dlaka, u odnosu na jesen se pojačala sa šest novih igrača, dok je u proljetnom dijelu prvenstva osvojila sedam bodova.

Također, potrebno je naglasiti da imaju probleme sa ozljedama, a i sreća im je okrenula leđa.

Naglašavaju da je za njih svaka utakmica kvalifikacijska i da moraju i vani osvajati bodove žele li izboriti opstanak u ligi, stoga u Čakovcu očekuju dobar rezultat.

Zasigurno se očekuje odlična utakmica i u Hrastovskom, gdje Zadrugar dočekuje najugodnije iznenađenje proljetnog dijela, ekipu Pušćin. Trener kluba je Danijel Kolak, koji je igrao do kraja jesenskog dijela, da bi ga ozljeda zaustavila te je preuzeo vođenje kluba.

Kako nam je rekao u razgovoru, maksimalno respektiraju ekipu Pušćina, ali svjesni su svojih kvaliteta te očekuju i pobjedu.

U ostalim utakmicama kola sastaju se: Polet/SMNM-Naprijed i Centrometal-Rudar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije