Poraz Koke na gostovanju u Osijeku

U sklopu 22. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, rukometašice Koke upisale su minimalni poraz na gostovanju protiv ŽRK Osijek s rezultatom 25:24.

Igračice Osijeka su bolje otvorile utakmicu i u prvih 3 minute vodile 2:0. Do prvog izjednačenja igračice Koke došle su u 7. minuti pri rezultatu 3:3, a već u sljedećoj minuti preuzele vodstvo s minimalnom prednošću. Vodstvo nije dugo potrajalo, jer su rukometašice Osijeka izjednačile rezultat već u sljedećoj minuti, a nakon toga, utakmica se igrala gol za golom sve do posljednje minute prvog poluvremena te se pri rezultatu 12:13 u korist gostiju otišlo na predah u svlačionicu.

Nakon predaha, igra se nastavila u izjednačenom ritmu, ponovo gol za golom, da bi dvije minute prije kraja domaće igračice stvorile prednost od dva gola (24:22), što se pokazalo presudnim trenutkom utakmice, jer nakon toga igračice Koke nisu uspjele dostići razliku i pobjeda je pripala Osijeku s konačnim rezultatom 25:24.

Najbolja igračica u redovima Koke bila je Ivana Dežić s 12 golova iz 14 pokušaja (86%), no i to nije bilo dovoljno za pobjedu.

-Prije svega, želio bih čestitati curama na borbi do samog kraja, borile su se časno, no ne mogu se oteti dojmu da je sudački kriterij bio presudan čimbenik utakmice-izjavio je neposredno nakon utakmice trener Koke Neven Hrupec.

U sljedećem kolu, Koka kod kuće dočekuje Lokomotivu.

Osijek-Koka 25:24

Osijek: Stevanović (7 obrana), Delić (1 obrana), Jeršek 1, Vukušić, Crnov 9, Šijaković 1, Bošnjak 4, Putnik, Krajnović 5, Stevanović, Liović, Miškić 4, Maras 1, Akmadžic

Koka: Dominić (3 obrane), Golubić (12 obrana), Jalušić, Halili E. 1, Vrček, Domjan 4, Tomašek 1, Kalaus 1, Dežić 12, Kovačić 1, Zadravec 3, Pongrac

Sedmerci: Osijek 3/3, Koka 4/5
Isključenja: Osijek 2, Koka 2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije