VAŠA PROGNOZA

ANKETA Dalić objavio tko će istrčati protiv Islanda, kakve su vaše prognoze za večerašnju utamicu?

Iako je Dalić zamijenio puno igrača, postav koji će zaigrati protiv Islanda još uvijek djeluje i više no moćno...

Zlatko Dalić će na Island, kao i u prve dvije utakmice skupine protiv Nigerije i Argentine, krenuti u sistemu 4-2-3-1.

No ovaj put s potpuno novim imenima, odlučio je sačuvati igrače s kartonima, odmoriti ostale, tako da ćemo gledati potpuno drukčiju momčad.

Lovre Kalinić 

I dok je branio u Hajduku, bio je odličan, a u Belgiji je samo još napredovao i ne čudi što se za njega sad zanimaju mnogo veći klubovi. 

Kako će završiti utakmica Hrvatska - Island?

Vidi rezultate

 

Tin Jedvaj

Tek su mu 22 godine, a već ima iskustvo igranja u Italiji i Njemačkoj. Više voli igrati kao stoper, ali nije mu strana ni pozicija desnog beka. 

Vedran Ćorluka

Protiv Argentine upisao je svoj stoti nastup za Hrvatsku, a sad će je povesti kao kapetan. Legenda i dobri duh reprezentacije.

Duje Ćaleta-Car

Iza sebe ima sjajnu sezonu, mladi stoper u Salzburgu teško će ostati jer je igrama privukao ‘’udavače’’, sad se može još pokazati. 

Josip Pivarić

Dok je bio u zagrebačkom Dinamu, bio je prilično osporavan, očito nepravedno jer redovno igra u kijevskom Dinamu. 

Milan Badelj

Iza njega je vrlo dobra sezona u Fiorentini, u reprezentaciji je malo kada razočarao, trebao bi biti veliki adut danas protiv Islanda.

Filip Bradarić

Jedini igrač koji igra u našoj ligi koji će okusiti igranje na SP-u, vratar Livaković teško će dobiti priliku. No igrač Rijeke zaslužio je poziv. 

Marko Pjaca

Ozljeda je iza njega, ali nakon nje još nije došao u formu u kakvoj je bio. Nadamo se da će protiv Islanda pokazati sve svoje mogućnosti. 

Mateo Kovačić

Najplemenitiji igrač u ovoj postavi koji bi trebao imati ulogu Luke Modrića i pokazati Realu da i tamo zaslužuje bolji status.

Ivan Perišić

Bio je naš najbolji igrač na Euru, takva njegova forma treba nam i u Rusiji. Protiv Nigerije naznačio je da se vraća u formu. 

Andrej Kramarić

Bio blizu prvog sastava u prve dvije utakmice. Nikola Kalinić se naljutio što je Kramarić ispred njega zbog čega je napustio reprezentaciju. 

Klupa: Danijel Subašić, Dominik Livaković, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Ivan Strinić, Ivan Rakitić, Marcelo Brozović, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ante Rebić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije