HNL

Šafarić: ‘Protiv Dinama nemamo što izgubiti’

Susret je najavio Nikola Šafarić, trener Varaždina. Susret u Varaždinu sudit će Dario Bel, dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek.

Varaždin i Dinamo sutra će na Gradskom stadionu Varteks u 17 sati odigrati utakmicu 32. kola Hrvatske nogometne lige.

Varaždin se nalazi na šestom mjestu, Dinamo je na drugom i bori se za prvo mjesto s Rijekom.

Susret je najavio Nikola Šafarić, trener Varaždina. Susret u Varaždinu sudit će Dario Bel iz Osijeka, dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek iz Rijeke.

– Mi u toj utakmici u subotu nemamo što izgubiti, dečki moraju pustiti sve kočnice, opustit se, bez nekog pritiska i ako se tako posložimo u glavama možemo odigrati jako dobru utakmicu. Moramo imati čvrsto organizirani blok i biti puno goropadniji i pokretljiviji, imati puno više samopouzdanja u fazi napada. Ako ćemo više napadati dubinu i budemo kvalitetniji u tranziciji možemo biti puno opasniji – rekao je Šafarić u uvodu.

Osvrnuo se i na dvoboj za prvaka.

– Nikome ne dajem prednost, ja bih najradije da pobijedimo i Dinamo i Rijeku pa da oni između sebe rješavaju tko će biti prvak. Stvarno će nijanse odlučivati, malo je kola do kraja, neizvjesno je, pritisak je sve veći i odlučit će tko se lakše nosi s tim pritiskom. Nama je najveća koncentracija na nas, bavimo se sami sobom i to nam je prioritet – kazao je Nikola Šafarić.

Susret u Varaždinu sudit će Dario Bel iz Osijeka, dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek iz Rijeke.

Najnovije