Općina Petrijanec

U Zelendvoru će se 8. i 9. lipnja održati utrke rekreativaca

Organizatori su AK Sloboda i Općina Petrijanec.

Uoči ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine Petrijanec i blagdana Svetog Petra i Pavla 29. lipnja, ova će Općina, u suradnji s Atletskim klubom Sloboda iz Varaždina, u dane središnjega lipanjskog vikenda u Zelendvoru upriličiti 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom.

Zainteresirani ljubitelji rekreativnog trčanja pozivaju se već sada da prijavu sudjelovanja u Utrci obave online na portalu stotinka.hr:

https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Startnina od 15€ do 20€ može se uplatiti na Žiro račun broj: 23600000-110174134 ZABA, odnosno IBAN HR 8423600001101741348 – Atletski klub Sloboda, Ognjena Price 34, Varaždin, a start prve utrke od 1,5km predviđen je u subotu 08. lipnja u 12:00 sati ispred Restorana Zelendvor.

U subotu 08. lipnja 2024.g. predviđena je utrka za rekreativce ali i za roditelje vrtićaraca i škole dužine staze kilometar i pol tako, dok su trkački zahtjevnije utrke duljine staze od 2.5km, 5 km i 10 kilometara predviđene u nedjelju 09. lipnja 2024.g.

Startni paket uključuje startni broj, čip, elektronsko mjerenje vremena, bočicu vode, unikatnu finišersku medalju, pratnju vozila hitne pomoći i obrok nakon utrke. Vremenski limit za završiti utrku je 90 minuta pa organizator poziva sve ljude dobre volje, i one kojima trčanje nije primaran sport, da se priključe ovoj humanitarnoj utrci. Za troje prvoplasiranih u apsolutnoj ženskoj i apsolutnoj muškoj konkurenciji osigurane su simbolične nagrade, a proglašenje je predviđeno u nedjelju oko 19:00 sati.

Obzirom da je Utrka humanitarnog karaktera, rezultat i plasman neće biti u prvom planu a dio prihoda od uplaćenih startnina namijenjen je Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije koja djeluje od 2009. godine te broji 130 članova. Udruga okuplja subjekte rane intervencije i članove njihovih obitelji, a namijenjena je pomoći djeci s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima, njihovim roditeljima i obitelji, ali i odgojiteljima i učiteljima te svima koji trebaju stručnu podršku. Njihovi su članovi i polaznici terapija djeca s autizmom, PSA, ADHD-om, teškoćama u učenju, artikulacijskim teškoćama, sindromom Down, motoričkim oštećenjima, i teškoćama senzorne integracije. Udruga organizira savjetovanja, procjenu i dijagnostiku te provodi individualne ili grupne edukacijsko rehabilitacijske i logopedske tretmane.

Novost ovogodišnje utrke je nagrada za najmlađeg i najstarije trkača.

Prijave za utrke pojedinačno:

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 1,5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 2,5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 10 km :: Stotinka Timing

U galeriji pogledajte kako je bilo prošle godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije