ZSUGV

Velik interes trkačica i trkača za 5. humanitarnu utrku grada anđela, popunjena kvota za startne pakete

Za vrijeme održavanja utrke, na Kapucinskom trgu će se održati i javnozdravstvena akcija 'Znaš li svoj broj'.

Ove subote u Varaždinu se nastavlja dobra tradicija i stotine trkača ponovno će trčati s plemenitim ciljem.
Interes za utrku i ove je godine iznimno velik, zbog čega su i prijave za 5. humanitarnu utrku grada anđela zatvorene radi popunjavanja kvote za koju su osigurani startni paketi.

Ukoliko želite sudjelovati u utrci bez startnog paketa, u subotu 11. svibnja, na licu mjesta možete donirati iznos Udruzi Sunce.

Svi ostali svoje startne pakete mogu preuzeti na nekoliko lokacija:

  • u srijedu 8.5., između 19.00 i 21.00 sat, u teretani Funkcionalni centar Active Vita (Graberje 31, sportska dvorana prizemlje)
  • u četvrtak 9.5., između 16.00 i 18.00 sati, u sportskoj trgovini Decathlon Varaždin (Gospodarska ulica 39)
  • u petak 10.5., između 17.00 i 19.00 sati, u teretani Funkcionalni centar Active Vita (Graberje 31, sportska dvorana prizemlje)
  • u subotu 11.5., između 9.00 i 11.00 sati, na Kapucinskom trgu
    Mole se svi sudionici koji će startne pakete pokupiti na dan utrke da probaju doći što ranije, kako se ne bi stvarale velike gužve prije samog starta.

Start dječje utrke za djecu 2014. godište i mlađe je u 10:30 sati, za djecu 2013.-2011. godište u 10.50 sati, dok je start glavne utrke u 11.30 sati.

Proglašenje najboljih trkačica/trkača obje dječje utrke održati će se neposredno nakon završetka druge dječje utrke, oko 11 sati, a proglašenje najboljih trkačica/trkača glavne utrke održati će se u 12.15 sati.

Za vrijeme utrke na snazi će biti posebna regulacija prometa na ruti utrke, stoga se mole svi vozači i ostali sudionici u prometu za strpljenje. Posebna regulacija prometa trajati će od 11.30 do 12.30 sati.

Dodajmo da će se za vrijeme održavanja 5. humanitarne utrke grada anđela na Kapucinskom trgu održati i javnozdravstvena akcija “Znaš li svoj broj” koju organizira Hrvatsko društvo za aterosklerozu HLZ-a i platforma kolesterol.hr u suradnji s Hrvatskom ligom za hipertenziju, Kliničkim bolničkim centrom Zagreb te ostalim uvaženim Partnerima akcije.

Pozivamo vas da se pridružite akciji jer ovo je idealna prilika da saznate važne informacije o vašem zdravlju, kao što su razina arterijskog tlaka, šećera u krvi te, najvažnije, visinu ukupnog kolesterola u krvi. Također, na raspolaganju će biti dijagnostičke vage za mjerenje težine, indeksa tjelesne mase, postotka masnog tkiva i mišićne mase. Stručnjaci i liječnici će biti dostupni za savjetovanje i dodatne informacije o vašem zdravstvenom stanju.

Najnovije