RUKOMET Nexe ipak prejak, Dabrovi daleko od iznenađenja (31:23)

Nakon odličnog izdanja protiv Našičana u prepunom Graberju, varaždinski su se rukometaši s punim pravom nadali na moguće iznenađenje u gostima. No, na zaostaloj utakmici 6. kola Lige za prvaka nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Nexe i zasluženo su izgubili 31:23 (14:7).

Izabranici trenera Čagalja na početku su susreta držali egal s Našičanima, ali sve je otišlo po zlu nakon samo trinaest minuta. Nakon 4:3, Nexe se ‘odlijepio’ na 9:3 unutar par minuta i nakon toga suvereno kontrolirao utakmicu. U drugom su poluvremenu Dabrovi izgledali bolje, no to nije bilo dovoljno da bi se opasnije približili Nexeu.

– U utakmicu smo ušli impresionirano što je rezultiralo našim lošim šutevima i odlukama u napadu. Nexe je to znao iskoristiti, a nakon tog početnog grča mi smo držali svojevrsni egal, ali je razlika bila prevelika. Čestitam igračima na htijenju i borbenosti, no izgleda kako smo ‘izgorjeli u želji’. Danas je pobijedila bolja momčad – bio je jasan strateg Dabrova, Željko Čagalj.

Što se tiče plasmana u SEHA ligu Dabrovima će sada situacija biti prilično otežana. No do kraja su još tri kola, a za eventualni ‘povijesni plasman’ će morati u sljedećoj utakmici, gostovanju kod Dubrave, tražiti pobjedu veću od pet golova razlike, s koliko su poraženi kod kuće.

Nexe – GRK Varaždin 1930 31:23 (14:7)

Nexe: Pilipović (4), Lelić 1, Šipić 4, Gadža 2, Leban 5, Eter 4, Zrnić 8, Mrđenović, Barišić Jaman 3, Mičević, Buvinić 2, Greganić 1, Grgić, Lavrić, Tomić, Brumen 1.

GRK Varaždin 1930: Špikić, Meštrić (5), Črnila (3), Špruk 7, Zobec 1, Novak, Černeka 1, Stojanović 5, Glavaš 2, Vidaček 1, Levak 2, Jurišić, Marić 3, Vrdoljak 1, Koprek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije