USPJEH Učenici OŠ Martijanec ekipni su prvaci Hrvatske u krosu za 8. razrede!

U Zagrebu je u subotu, 21. travnja, uz jezero Bundek održan 35. Kros Sportskih novosti. Na toj najmasovnijoj sportskoj manifestaciji je sudjelovalo preko 3500 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, studenata i studentica i građana. Po prvi puta na Krosu su nastupili i učenice i učenici 3. i 4. razreda osnovnih škola.

Od atletičarki AK Slobode su sudjelovale Simona Jambrošić koja je predstavljala Prvu gimnaziju Varaždin i Andrea Vuradin koja je predstavljala Osnovnu školu Novi Marof. Prošlogodišnja pobjednica Simona Jambrošić je u konkurenciji 1. i 2. razreda srednje škole osvojila odlično 5. mjesto dok je Andrea osvojila 9. mjesto u konkurenciji 8. razreda.

Valjalo bi svakako spomenuti učenike OŠ Martijanec Stjepana Stunjeka, Matiju Pokosa, Viktora Pijanca i Matiju Kučeja te učenika Luku Piceka iz OŠ Vladimir Nazor Sveti Ilija. Naime Stjepan je u konkurenciji 3. razreda osvojio 5. mjesto, a Matija, Viktor i Matija su ekipni prvaci Hrvatske u krosu za 8. razrede, a Luka je osvojio 4. mjesto za 6. razrede.

Mentori su im bili Tajana Cikojević i Davor Vuk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije