RUKOMET Dabrovi uvjerljivo svladali Goricu u posljednjem kolu Premijer lige

Varaždinski Dabrovi su u posljednjem kolu Premijer lige na domaćem terenu upisali uvjerljivu pobjedu nad Goricom. Iako je na kraju bila pobjeda, Varaždin nije tako uvjerljivo krenuo u susret.

Naime, Gorica je uspjela nadoknaditi početni minus od dva gola i vratila susret u egal. Varaždinu je trebalo 15 minuta da se ponovno odvoji, a to je uspio nakon golova Jakova Vrdoljaka i Jurice Vidačeka koji su pomogli da domaćin otiđe na +4 (11:7) u 17. minuti. Tu rezultatsku prednost imali su i po isteku 30. minute, a Gorica je već početkom drugog poluvremena smanjila na 19:21 preko Hrvoja Cekovića.

Koliko god su se rukometaši Gorice trudili dodatno smanjiti minus, nije im to polazilo od ruke pa je Varaždin do kraja utakmice održavao plus i uz pomoć Domagoj Črnile na vratima koji je upisao velik broj obrana. Na kraju je konačnih 36:31 postavio Bruno Levak.

Za Varaždin je šest pogodaka upisao Jakov Vrdoljak, a Domagoj Črnila imao je 16 pogodaka. Kod Gorice se istaknuo Ivan Matić sa sedam golova, jednako toliko zabio je Davor Čavar, a na golu je Nikola Lončar sakupio četiri obrane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije