PIKADO LIGA Đekson’s Five sezonu završio sa stopostotnim učinkom

Odigrano je zadnje 14. kolo pikado lige Varaždinske regije.

Veliki pothvat u sezoni učinili su dečki iz Đekson’s Fivea koji su ostvarili pobjedu protiv Petka 13-tog rezultatom 10-6 te su sezonu završili sa stopostotnim učinkom bez poraza ili neriješenog rezultata.

Drugo mjesto u ukupnom poretku pripalo je ekipi Petka 13-tog koji nisu mogli ostvarili bolji nastup u svojoj prvoj sezoni nastupanja.

Borba za treće mjesto vodila se između Barfly-a i Tip Topa. Tip Top je bio u boljoj situaciji zbog međusobnih susreta i dva boda viška, međutim planove im je poremetila ekipa Lovca koji su odigrali odličan susret i ostvarili gostujuću pobjedu rezultatom 12-4, a dečki iz Barflaja su znali iskoristiti takvu priliku te su silovito pobijedili ekipu Poleta rezultatom 14-2 i na kraju potvrdili treće mjesto u ukupnom poretku.

Pauze za pikadiste nema, pošto je održan ždrijeb KUP natjecanja u kojem su ekipe podijeljene u dvije skupine.

U skupini A sa pobjednikom A lige Inporiumom nastupat će Tip Top, Petak 13-ti, Barfly OVB i Lovac, dok će u skupini B sa prošlogodišnjim pobjednikom kupa Sombrerom nastupati Pancho, Oktan, Đekson’s Five, Kugla i Ivanečki pikado klub, a prvi susreti igraju se 15.02.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije