ZIMSKO Sjever i Međimurje na vrhu, Envy i Schiedel Medina Škrinja do pobjeda

Proteklog vikenda odigrano je treće kolo Zimskog prvenstva grada Varaždina u košarci ‘Memorijal Zdravko Kranjec’, najdugovječnijeg aktivnog natjecanja u Varaždinu, koje organizira Košarkaški savez Varaždinske županije, a ponovno je bilo vrlo uzbudljivo.

Zimsko prvenstvo igra se u Graberju, utakmice počinju od 9.30, a na parketu se mogu vidjeti neki od ponajboljih košarkaša iz Varaždinske i Međimurske Županije. Ove godine sudjeluje sedam ekipa, a turnir vjerojatno nije bio nikad snažniji.

Dvije neporažene ekipe dosad su KK Sjever i KK Međimurje, ali svi ostali im ‘pušu’ za vrat. Košarkaši KK Sjever, za koje nastupaju Zajec, Bađun, Jakšić, Kuparić i iskusni Mudri su, u ovom kolu stigli do super-uvjerljive pobjede protiv ekipe Giant Pandas, pobjedivši s čak 120:49.

Druge dvije utakmice su bile znatno uzbudljivije, veterani Varaždina, za koje najviše ‘zabija’ Davor Mikulić, a nastupaju još Morović, Prekupec, Gregorina, Vuković, su se držali prilično dobro s Envy Caffe barom, koji su složili prilično respektabilnu ekipu okupljenu oko vlasnika kafića Miroslava Miškovića. U njoj je i zvijezda Grafičara Vilim Poljak, a možemo izdvojiti još i Siladića, Grđana, Lukinića, Lukića, Čovića, Sesara, čime mogu konkurirati za najviši plasman.

Ekipa koja je posljednjih godina najčešće osvajala naslov (pet puta) je Schiedel Medina Škrinja, a za njih nastupaju uglavnom igrači okupljeni i u KK Petrijanec, Škerbić, Klaneček, Magaš, Matijević, Marić, Benko, Notezberg ‘pojačana’ za neke veterane i bivšeg rukometaša Rodika. U ovom kolu bili su uspješniji od VKK Međimurja, koja predvođena ‘bezvremenskim’ Gaćešom također vrlo solidno gazi prvenstvom.

Ovaj tjedan slobodna je bila ekipa KK Međimurja iz Čakovca, inače drugoligaš, uz Grafičar najsnažnija košarkaška ekipa u regiji.

Rezultati 3. kola: VKK Varaždin – Envy Caffe bar 51:62, Sjever – Giant Pandas 120:49, Schiedel Medina Škrinja – VKK Međimurje 93:84.

Poredak: Sjever 3-0, KK Međimurje 2-0, Schiedel Medina Škrinja 1-1, VKK Varaždin 1-1, Envy Caffe bar 1-1, Giant Pandas 0-3, VKK Međimrurje 0-2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije