SAVATE Varaždinski klubovi uspješni na turniru u Budimpešti, evo rezultata

Na šestom izdanju međunarodnog turnira ‘Budapest open’, održanom ovog vikenda, nastupili su i varaždinski klubovi.

Savate klub Šimunec gym predstavljala su četiri borca, Omega gym Kneginec također četiri, a Fight Club Kovačić čak 20 boraca.

Članovi kluba Šimunec gym ostvarili su sljedeće rezultate: Ivor Belcar osvojio je 2. mjesto, Leo Glazer 2. mjesto, Marko Crnčec 2. mjesto, a Marin Dilber treće.

Omega gym Kneginec ostvario je ove rezultate: Lana Lukinec 1. mjesto, Valentino Sanjin Đuranec 1. mjesto, Ivona Kocijan 1. mjesto, a Emanuel Težački je ispao u kvalifikacijama.

Za savate klub Fight Club Kovačić zlatne medalje osvojili su: Alen Tuk, Lovro Cepanec, Emanuel Šprem, Borna Vuković i Vito Kišasondi, srebrne medalje osvojili su Leonardo Paska, koji je jedini nastupao u precombatu, Vito Lukačić, Tony Mark Andrews, Luka Sakač i Matej Kos.

Bronce su osvojili Mak Indra Sever, Filip Vugrinčić, Niko Šupljika, Petar Hudoletnjak, Leon Šibić, Luka Kelemen, Vito Kos i Borna Tuk, a Janko Kralj i Karlo Vugrinčić ispali su u kvalifikacijama.

Sva tri kluba zajedno su putovala na natjecanje čime jačaju suradnju i kvalitetu savate boksa u gradu Varaždinu, a i u Hrvatskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije