FOTO Španjolska u drugom dijelu ‘pregazila’ Nijemce i poslala ih kući

U derbiju skupine, posljednjeg danas sastali su se Njemačka i Španjolska. Španjolci su bili u nešto boljoj poziciji, jer im je bio dovoljan i jedan bod.

Njemačka nešto bolje otvara susret no njihovo vodstvo nije bilo veće od jednog gola. Negdje oko polovine prvog dijela Španjolci preokreću na svoju stranu, imaju i dva gola prednosti. Perez de Vargas i Corrales brane odlično, Aguinagalde je konačno zdrav, i pravi i Španjolska vodi s golom prednosti na odmoru – 12:13.

U nastavku Španjolska bolje ulazi pa tako kod rezultata 15:15, rade seriju čak 8:0 i rješavaju susret u svoju korist. Njemačka je forsirala, kretala u napade i bez vratara, a Španjolska preko svoje ‘lakonoge’ konjice jednostavno rješavala napade.
Balaguer, Dujshebaev, Soler, Entrerios su predvodili napade Španjolske. Njemačka je tek uspjela smanjiti na 5 golova, odnosno na četiri na samom kraju.

Konačan rezultat glasio je 31:27 za Španjolsku, čime su osigurali prolaz u polufinale, gdje će igrati s Francuskom, dok će Danska igrati protiv Švedske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije