FOTO Navijači stvorili paklenu atmosferu u varaždinskoj Areni!

Varaždin Arena ugostila je svoj prvi europski susret, momčadi Španjolske i Češke. Iako je pobjeda Španjolske bila očekivana, poraz Čeha s rezultatom 32:15 bio je bolan, a Španjolci su tako zabilježili svoju najveću europsku pobjedu. Činilo se kao da posljednjih 15 minuta Česi nestrpljivo priželjkuju kraj susreta.

Bez obzira na poraz, podrška s tribina nije jenjavala do posljednje sekunde. Češki navijači ispunili su žutu tribinu i popratili svaki gol svojih reprezentativaca, a znali su nagraditi i lijepe akcije španjolske reprezentacije.

Česi su vrlo dobro ušli u susret i prvih 15 minuta držali su gol razliku, ali teško je držati korak s favoritima skupine D, dvostrukim svjetskim prvacima i pretendentima za zlatnu europsku medalju, jedinu koja im nedostaje u kolekciji odličja.

Španjolska obrana nije dopuštala Česima da pošalju loptu na liniju sedam metara, a u prilog im nisu išle ni brojne pogreške i poklonjene lopte. Česi su bili široke ruke. Razlika se polako povećavala i prvih 30 minuta završilo je rezultatom 16:9.

Konačni rezultat bio je 32:15, a u ovom susretu, koji je za Španjolce bio nalik na trening utakmicu, uživali su i mladi španjolski igrači.

Dio atmosfere osjetite na fotografijama koje smo snimili tijekom susreta…


(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

(Foto: Darko Gorenak)

urE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije