Varteks uz Šimića: ‘Nadamo se ozdravljenju teško bolesnog hrvatskog nogometa’

Mjesec dana dijeli nas od izbora predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, a u javnosti već je započela debata o tome tko bi novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza trebao biti.

Na svojoj službenoj Facebook stranici Nogometni klub ‘Varteks’ jasno je iskazao svoju podršku za ‘izazivača’ Darija Šimića, koji će svojojm kandidaturom pokušati s čelne pozicije HNS-a maknuti Davora Šukera.

Priopćenje Nogometnog kluba ‘Varteks’ prenosimo u potpunosti.

‘Ususret predstojećim predsjedničkim izborima HNS-a, NK Varteks odlučio je svoju podršku dati četvorki bivših Vatrenih okupljenim oko Darija Šimića.

Naš nogomet prepun je negativnosti, posljednjih je godina izgubljen među optužnicama za ozbiljan kriminal, praznim tribinama i negativnom atmosferom koja ga okružuje.

Postali smo taoci nekolicine ljudi i njihovih parcijalnih interesa. Začahurenom društvu koje se bavi isključivo svojim interesima i kompletno su diskonektirani od baze, klubova, nije mjesto u nogometu te se nadamo da ćemo u 2018. ući sa novim vodstvom HNS-a te krenuti putem ozdravljenja teško bolesnog hrvatskog nogometa.

Sportska povijest Šimića, Pletikose, Stanića i Vlaovića, kao i dosadašnji izneseni planovi i orijentacije, daju nam vjeru da će navedena četvorka dostojno zastupati i interese malih klubova i malih saveza koji su do sada najčešće bili zanemarivani.

Stoga upućujemo apel našem lokalnom savezu, ŽNS Varaždin da bude predvodnik nekih novih vremena u hrvatskom nogometu, da sasluša želje svojih članova te da pruži podršku kandidaturi navedene četvorke na predstojećim izborima unutar Skupštine HNS-a’, stoji u javnom obraćanju NK Varteksa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije