FOTO Rekreacija, druženje i dobra zabava u sklopu Martinjske utrke na Čevo

Ovog je vikenda održana Martinjska utrka na Čevo. U ženskoj konkurenciji uvjerljivo je pobijedila Mateja Kaniški (AK Varaždin) u vremenu novog osobnog rekorda 20:04 ispred drugoplasirane Paule Šimunčić (AK Sloboda) – 22:09 i trećeplasirane Dine Androić (AK Varaždin) – 22:21.

Kod muškaraca je uvjerljivo pobijedio Matija Meštrić (BK Maraton Kreidler) u vremenu 16:06 ispred drugoplasiranog Darka Petaka (UKS Bedenec) – 17:06 i ispred trećeplasiranog Vladimira Slunjskog (AK Varaždin) u vremenu 17:12.

Martinjska utrka na Čevo ujedno je 1. kolo 5. cross lige ‘Godišnja doba na Čevu’, no ‘drugo poluvrijeme’ će mnogima ostati u trajnom i nezaboravnom sjećanju.

Uz roštilj, Aničine štrukle te piće ni neugodan južni vjetar nije im mogao ništa. Okupljene je pohodio i Sveti Martin, a Ivana je, po prvi puta, ‘odradila’ zumbu u novoizgrađenoj sjenici na vrhu Čeva. Nezaboravno druženje nastavilo se uz svirku i pjesmu uz sad bend ‘Tur de kleti’.

Nakon spuštanja, ekipa u sastavu: Nikola, Ivica, Željko, Erik i Laci odradila je i tradicionalno jesensko kupanje u Bednji.

Kao posebnost ovog kola svakako treba istaknuti dolazak trkača iz Slovenije, Franje Kolarića i Saše Emeršića, čime je utrka i službeno dobila međunarodni karakter.

Drugo kolo bit će utrka pod maskama za Fašnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije