13. Memorijalni stolnoteniski turnir ovog vikenda u varaždinskoj Areni

Od 10. do 12. studenog u Gradskoj sportskoj dvorani Arena u Varaždinu održava se 13. Memorijalni stolnoteniski turnir ‘Mirko Abramović’.

Organizator ovog velikog stolnoteniskog turnira je STK Varaždin. Očekuje se dolazak oko 500 mladih igrača i igračica iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne, Srbije, Italije koji će se tokom tri dana boriti u ženskoj i muškoj konkurenciji u kategoriji juniora, kadeta, mlađih i najmlađih kadeta.

Uz zagrebački Zagiping, varaždinski stolnoteniski turnir je najmasovniji stolnoteniski turnir u ovom dijelu Europe.

Prvog dana natjecanja održati će se ekipna natjecanja u svim kategorijama, dok će se u subotu i nedjelju mladi stolnotenosači i stolnotenisačice boriti u pojedinačnim kategorijama.

Organizator ovog natjecanja, STK Varaždin, imat će među natjecateljima desetak igrača i igračica u svim uzrasnim kategorijama.

Za sve gledatelje koji će doći pogledati ovaj stolnoteniski ‘mravinjak’, koji nosi ime po poznatom varaždinskom stolnoteniskom entuzijastu i osnivaču STK ‘Varaždina’ Mirku Abramoviću, ulaz će tokom sva tri dana biti besplatan.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje stolnog tenisa da dođu i pogledaju u akciji najbolje mlade stolnotenisače iz ovog dijela Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije