MŽNL Pobjeda Novog Marofa i Plitvice iz Gojanca, poraz Bednje i Nedeljanca

Plitvica iz Gojanca ostvarila je u 5. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin prvu prvenstvenu pobjedu savladavši Slobodu iz Slakovca rezultatom od 2:0. Strijelac za domaćina bio je Tkalčec u 74. minuti, dok je konačan rezultat utakmice postavio Tomašić u 82. minuti.

Jalžabet je očekivano minimalnim rezultatom pobijedio Slogu iz Čakovca pogotkom Hanca u 22. minuti. Gosti su utakmicu završili s devet igrača jer su im zbog crvenih kartona isključeni Gyofi i Obadić.

Novi Marof je u uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici pobijedio Pušćine. Domaćin je poveo golom Ribića od 18. minute da bi Šinjori u 27. te Kocijan u 30. preokrenuli rezultat u 1:2. U 45. minuti Pušćine ostaju sa deset igrača jer im je isključen vratar Kolar. U nastavku Bosilj u 54. minuti poravnava rezultat na 2:2 da bi Sabolić koji je ušao od 60. minute postigao tri minute prije kraja utakmice pogodak vrijedan pobjede.

Međimurec i Rudar odigrali su utakmicu bez pobjednika mada su gosti ti koji mogu žaliti što nisu ostvarili pobjedu. Poveli su pogotkom Novaka od 32. minute dok je pogodak vrijedan poravnanja postigao Treska.

U derbiju kola Dinamo i Polet remizirali su odigravši 1:1. Poveli su gosti u 59. minuti pogotkom Medveda dok je rezultat poravnao Krznar u 78. minuti.

Poraz Bednje

U subotnjim utakmicama Nedelišće je teško, u samoj završnici utakmice u 79. i 88. minuti golovima Panića pobijedila Nedeljanec te izbila na vodeću poziciju prvenstvene ljestvice.

Mladost Komet je prekinula niz od tri poraza te je pobijedila Bednju rezultatom od 3:2. Klopotan je doveo već u 6. minuti u vodstvo da bi Vuk u 18. te Golubić u 37. minuti preokrenuli rezultat na 2:1. Kulji u 70. minuti poravnava rezultat na 2:2 da bi Vuk svojim drugim pogotkom u 78. minuti donio svojoj ekipi pobjedu.

Podravina je visokim rezultatom pobijedila Zelengaj. Međimorec u dva navrata i Sakač već u prvih četrdeset pet minuta igre donijeli su domaćinu vodstvo od 3:0 da bi Simao odmah na početku nastavka smanjio dok je Međimorec svojim trećim pogotkom u 72. minuti postavio konačan rezultat utakmice.

Rezultati 5. kola:

Nedelišće-Nedeljanec 2:0;

Pušćine-Novi Marof 2:3;

Jalžabet-Sloga (Č) 1:0;

Mladost Komet-Bednja 3:2;

Podravina-Zelengaj 4:1;

Međimurec-Rudar 1:1;

Plitvica (G)-Sloboda (S) 2:0;

Dinamo (D)-Polet (SMnM) 1:1.

Poredak: Nedelišće 15, Polet (SMnM), Podravina 13, Dinamo (D), Rudar 11, Sloga (Č), Jalžabet 7, Zelengaj, Mladost Komet 6, Međimurec, Sloboda (S) 5, Novi Marof 4, Bednja, Pušćine, Plitvica (G) 3, Nedeljanec 1.

Parovi 6. kola: Nedeljanec-Pušćine, Novi Marof-Jalžabet, Sloga (Č)-Mladost Komet, Bednja-Podravina, Zelengaj-Međimurec, Rudar-Plitvica (G), Polet SMnM-Sloboda (S), Dinamo (D)-Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije