RUKOMET Vidovec prokockao bod(ove) u posljednjoj minuti!

U prvom kolu 1. HRL Sjever jedna ‘luda’ utakmica u Vidovcu, gdje je domaćin promašio dva sedmerca u zadnjoj minuti, a gosti s dva gola stigli do vrijedne pobjede.

Vidovec kod kuće teško gubi, ‘vidovečka tvrđava’ rijetko pada, osvajaju je samo vrlo spremne ekipa, a na ovosezonskoj premijeri stigao im je slavni PPD Zagreb, doduše druga ekipa. Ali Zagrebova mladost je sjajno otvorila susret, s 0:5 u petoj minuti i nije dobro izgledalo za domaćina. Prednost se popela i na 7:1, ali vidovečki rukometaši se ne predaju.

Moramo spomenuti sjajnog Alena Grda na golu, koji je unatoč golovima u mreži svih 60 minuta branio na izuzetno visokoj razini, i državo Vidovec ‘u igri’.U 19. minuti prednost Zagreba je ‘samo’ 9:7, ali dva gola prednosti održali su gosti do poluvremena – 12:14.

U nastavak ulazi Vidovec punom snagom, pokušava sve ne bi li dostigao mladi i rastrčani Zagreb, no Zagreb ima prednost praktički cijelo vrijeme na 2-3 gola. Uporni Vidovčani dostižu ih tek u 49. minuti, kada je rezultat 25:25.

Igra se gol za gol, a minutu i pol prije kraja Dobovičnik pogađa za prvo i jedino vodstvo Vidovca na utakmici (28:27). Na drugoj strani je Bahtijarević precizan za poravnanje, a u idućem napadu Vidovec stiže do sedmerca, možda i za pobjedu.

No Dobovičnik ne koristi sedmerac, a na drugoj strani Bahtijarević svojim sedmim golom dovodi PPD Zagreb 2 u prednost.

Vidovec je imao i posljednju akciju na utakmici, a par sekundi prije kraja dobivaju i još jedan sedmerac. Sa istekom vremena loptu uzima inače najefikasniji Vidovčan Kristijan Štefičar ali vratar brani njegov udarac.

Prilika za bod, u jednoj odličnoj utakmici, ovako je otišla u nepovrat, za veliko slavlje mlade ekipe PPD Zagreba 2.

U idućem kolu rukometaši Vidovca gostuju u Virovitici gdje će pokušati potražiti prve ovosezonske bodove.

Vidovec – PPD Zagreb 2 28:29 (12:14)

Vidovec, dvorana Osnovne škole. Gledatelja: 300. Suci: Gladović i Volenik (Virovitica).

Vidovec – Grd, Farc, Zrinski, Trojko 1, Jeftić 6, Težak 1, Štefičar 9, Dobovičnik 6(2), M. Melnjak 2, Varšić, Goričanec, Matučec, Hirš 3, Pajić, Blaži, Hajsok.

PPD Zagreb 2 – Vrbić 1, Purić, Račić 3, Sirotić 2, Panjan, Strbad 2, Bahtijarević 7, Šafranko, Ljubić, Starčević, Turčić 7, Jurman, Vusić 5, Curiš 2, Javor, Kocen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije