VIDEO Branko Ivanković u polufinalu Lige prvaka, završio opet na rukama igrača

Branko Ivanković sa svojim Persepolisom i dalje ‘ruši’ rekorde, pa je tako odveo iranskog prvaka prvi puta i do polufinala Azijske Lige prvaka, pobjedom nad Al Ahlijem u gostima 1:3. U prvoj utakmici je završilo neriješeno, pa je Tanac tako ponovno završio na rukama svojih igrača.

Uoči uzvrata nije Ivankoviću bilo lagano, jer je na domaćem terenu odigrao tek 2:2 protiv Al Ahlija iz Saudijske Arabije. No, u Abu Dabiju je priča bila sasvim drugačija. Već u petoj minuti poveli su Iranci pogotkom Alipoura, ali već deset minuta kasnije, Perspolis igra s čovjekom manje, jer crveni karton dobiva Kamyabinija nakon brutalnog starta.

Dobro su se Tanacovi dečki držali sve do 52. minute kada Saudijci izjednačavaju preko Al Jamaana, nakon odličnog ‘slaloma’ i prekrasne završnice te jednom nogom gaze prema polufinalu. Ipak, hrabra momčad Persepolisa baca sve karte u napad i utakmica doživljava još jedan preokret. U 81. minuti, u jednom od brojnih napada Hawsawi na crti zaustavlja jednu loptu na putu u gol i zarađuje crveni karton, a kazneni udarac Mensha pretvara u pogodak za 1:2.

U sudačkoj nadoknadi Persepolisu je sviran još jedan kazneni udarac, koji Taremi pretvara u pogodak za konačnih 1:3.

Ivankovićev Persepolis će u polufinalu igrati protiv Al Hilala, bivšeg kluba Zlatka Dalića, koji je u četvrtfinalu izbacio Mamićev Al Ain.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije