NOGOMET Nikola Šafarić objesio kopačke o klin

Rastom omalen, ali svakako velik igrač, čakovečki Xavi kako su mu mnogi tepali, Nikola Šafarić, na svom je Facebook profilu objavio kako završava svoju nogometnu karijeru. Njegov oproštaj od profesionalnog nogometa prenosimo u cijelosti.

– Došao je i taj dan brže nego što sam se nadao i na način koji nisam baš htio, ali što je tu je. Skoro pa 20 godina ozbiljnog nogometa je prebrzo prošlo i došlo je vrijeme da se veli hvala, ali ne i zbogom jer se ću se i dalje loptati na malo manjim stadionima. Jedna karijera završava, ali druga počinje. Da se ne zahvaljujem svakome posebno, istaknuo bi svoju obitelj (užu i širu) koja je uvijek bila uz mene u dobrim i teškim trenucima. Bez nje ne bi napravio ni postigao ništa u životu! Hvala NK Varaždinu, mom zadnjem klubu. Tu je sve započelo i tu sve završava. Idemo dalje u nove pobjede! – napisao je Nikola

‘Šafa’ je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Čakovec, Varteks, Rijeku, Slaven Belupo, Varaždin, mađarski Kaposvar, slovenski Zavrč, Inter Zaprešić i Međimurje. Nastupao je za mlađe uzraste reprezentacije Hrvatske, a u dresu seniorske vrste na teren je istrčao u tri navrata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije