MŽNL: Bednja ostvarila prvu pobjedu, Novi Marof poražen na domaćem terenu

Derbi 4. kola Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin između Rudara i Podravine donio je borbenu i neizvjesnu utakmicu u kojoj je Podravina imala više šanse za pobjedu. Na početku utakmice Šestak je pogodio stativu dok se u dva navrata Sokač našao u odličnim prilikama. Ipak, najbolju je propustio Međimorec pred sam kraj utakmice.

Zelengaj je ostvario pobjedu protiv Mladosti Komet rezultatom od 4:2. Gosti su do 15. minute pogotcima Golubića i Tišljarića poveli 0:2 da bi domaćini preko Leskovara u 23, V. Horvata 38, I. Vrbanića u 64. E. Horvata u 69 i Soldateka u 79. minuti potpuno preokrenuli rezultat i ostvarili pobjedu.

Polet je očekivano uvalio ‘petardu’ Plitvici. Herceg Radiković i Medved u prvome te Goričanec i Barat u nastavku bili su strijelci za domaćina dok je utješni gol za goste postigao Tomašić u 88. minuti.

U međimurskom derbiju Sloga je teško došla do pobjede protiv Pušćina. Gosti su u prvome dijelu utakmice imali nekoliko prilika za pogodak koje nisu realizirali da bi im kazna stigla u 23. minuti kada je Baksa postigao pogodak za 1:0. Od 56. minute Pušćine ostaje sa igraćem manje jer im je isključen Punčec dok Sloga u 90. minuti pogotkom Antonovića potvrđuje pobjedu.

U drugom Međimurskom derbiju Sloboda i Međimurec remizirali su odigravši 1:1. Ivanuša je domaćina doveo u vodstvo u 68. minuti dok je dvije minute prije kraja utakmice Yokoyama poravnao rezultat na konačnih 1:1.

Bednja je ostvarila prvu prvenstvenu pobjedu pobijedivši Jalžabet rezultatom od 2:0. Ivančić u 31. te Sabolić u 87. minuti bili su strijelci za domaćina.

Novi Marof je izgubio minimalnim rezultatom od Nedelišća. Strijelac pobjedonosnog pogotka za goste bio je ponovno «joker» sa klupe u 87. minuti Mandić dok treba posebno naglasiti da je domaćinu u 85. minuti poništen pogodak zbog zaleđa.

Nedeljanec je poražen protiv Dinama rezultatom od 0:2 mada je imao dosta prilika koje nije realizirao. Za domaćina ponovno je bio koban Stjepan Krznar koji je postigao dva pogotka prvi u 35. a drugi u 73. minuti iz kaznenog udarca.

Rezultati 4. kola

Novi Marof-Nedelišće 0:1,

Sloga-Č-Pušćine 2:0,

Bednja-Jalžabet 2:0,

Zelengaj-Mladost Komet 5:2,

Rudar-Podravina 0:0,

Sloboda-Međimurec 1:1,

Polet-Plitvica 5:1,

Nedeljanec-Dinamo 0:1.

Poredak: Polet, Nedelišće 12, Dinamo, Podravina, Rudar 10, Sloga 7, Zelengaj 6, Sloboda/S 5, Međimurec, Jalžabet 4, Mladost Komet, Bednja, Pušćine 3, Nedeljanec, Novi Marof 1, Plitvica 0.

Parovi 5. kola: Nedelišće-Nedeljanec, Pušćine-Novi Marof, Jalžabet-Sloga, Mladost Komet-Bednja, Podravina-Zelengaj, Međimurec-Rudar, Plitvica-Sloboda/S, Dinamo/D-Polet/SMNM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije