Održana Osnivačka skupština Streličarskog kluba ‘Puma’

Jučer je u Palači Hercer u Varaždinu upriličena je Osnivačka skupština Streličarskog kluba ‘Puma’. Osnivači Streličarskog kluba ‘Puma’ tri su pravne osobe: Udruga veterana 7. Gbr ‘Puma’, Streličarski klub ‘Cekin’ i Git d.o.o.

Veseli činjenica da se, usprkos visokim temperatura i sezoni godišnjih odmora, odazvao lijep broj gostiju, streličara SK ‘Puma’ kao i streličara drugih streličarskih klubova Varaždinske županije.

Streličarski klub ‘Puma’ osnovan je u godini obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gbr ‘Puma’ i prije svega će se u svom radu truditi okupiti branitelje i invalide Domovinskog rata jer streličarski sport jedan je od rijetkih sportova u kojem ne postoje ni dobna ni konstitucijska ograničenja.

Uz to, poseban će se naglasak staviti na promicanje vrijednosti ovog sporta kod mladih čime se novoosnovani klub stavlja u red s klubovima/udrugama koje brinu o dobrobiti šire društvene zajednice.

Osnivanje novog streličarskog kluba svojim dolaskom podržali su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i članica Gradskog vijeća Lovorka Gotal Dmitrović.

U obraćanju prisutnima, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar izrazio je zadovoljstvo zbog truda osnivaća na promicanju streličarskog sporta i čestitao na osnivanju kluba poželjevši sadašnjim i budućim članovima kluba puno dobrih rezultata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije